Η απόφαση που αναρτήθηκε και εξαφανίστηκε

Η απόφαση που αναρτήθηκε και εξαφανίστηκε

Δεκέμβριος 22, 2014 - 12:13
0 σχόλια

Μία απόφαση που φαίνεται ότι βγήκε πριν από λίγες μέρες στο διαδίκτυο, καλά μου φαντασματάκια  εξαφανίστηκε περιέργως. Στο πρόγραμμα αναρτήθηκαν κάποιες αναθέσεις πληρωμών σε κάποιον κλάδο ο οποίος αποτελείται από διψήφιο αριθμό μελών. Μαντέψτε όμως, η ανάθεση έγινε σε πρόσωπα που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

 Καλά μου φαντασματάκια το πρόβλημα δεν είναι μόνο η επιλεκτική πληρωμή , αλλά και τα υπέρογκα ποσά τα οποία ανακοινώθηκαν.

Η ιστορία με την ανάθεση φυσικά έχει αντιδράσεις και αναστάτωση στον κλάδο.

Κι επειδή εγώ είμαι πολύ μπροστά θα σας πω ότι η απόφαση είχε εξαφανιστεί αφού όπως πληροφορήθηκα τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και ο κλάδος ξεσηκώθηκε.

Τους προηγούμενους κατηγορούσαν για τέτοιες αναθέσεις, αλλά και αυτοί τα ίδια κάνουν. Δεν θα γλιτώσουμε ποτέ φαντασματάκια…. δεν υπάρχει σωτηρία.

Έγιναν τα εγκαίνια καλοί μου φίλαθλοι, αλλά τώρα αναρωτιέμαι τελικά την εκδήλωση ποιος τη διοργάνωσε, ποιος έκανε τα εγκαίνια, θέλετε να αναρωτηθείτε και εσείς;

Έχω την αίσθηση η οποία τείνει να μου γίνει βεβαιότητα ότι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα την περάσουμε παρέα με τα σκουπίδια μας. Με μια πρώτη και καλοπροαίρετη ματιά βλέπω δυστυχώς τους κάδους να ξαναγεμίζουν και τα απορρίμματα να κλείνουν τους δρόμους. Παιδιά πάρτε φωτάκια τώρα πέρα από τα έλατα θα στολίσουμε και τους κάδους, πάρτε μαζί και καμιά χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα να ομορφύνουν βρε.

 Α! και ετοιμαστείτε και για τη γιορτή ανάμματος των σκουπιδιών, μη μείνουν παραπονεμένα κι αυτά…. Θα ρίξουμε και πυροτεχνήματα, να γίνει μία γιορτή όπως τους αρμόζει!

ΥΓ: Γιορτή ανάμματος δέντρου στην πλατεία Κολοκοτρώνη πότε θα γίνει;;;

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.