Η απόδραση των «12» του Μαντινειακού από το Λεωνίδιο

Η απόδραση των «12» του Μαντινειακού από το Λεωνίδιο

Φεβρουάριος 10, 2019 - 19:41
0 σχόλια

Ο Μαντινειακός έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Λεωνίδιο κόντρα στον ΑΣΛ.

Πρόκειται για έναν βαθμό χρυσάφι καθώς αυτό προέρχεται σε μία ομάδα εκ των δύο διεκδικητριών του τίτλου και μάλιστα στην έδρα της με τον λειψό λόγω απουσιών Μαντινειακό όχι απλώς να στέκεται όρθιος αλλά ουσιαστικά να χάνει την νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο τιμωρημένος Γιάννης Αποστολόπουλος (βρίσκονταν στην κερκίδα) έπρεπε να καλύψει τα κενά των Μπούσγα, Σπύρου Αποστολόπουλου, Τζαβαλά, Παναγούλια, Βαγγέλη Παπαδόπουλου, Σταματόπουλου και του Παπαγεωργίου που απουσίαζαν και με 12μελή αποστολή να βγάλει λαγούς από το προπονητικό του καπέλο πράγμα το οποίο και έκανε.

Το Λεωνίδιο πίεσε δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες με τον άριστα όμως στημένο Μαντινειακό να αντέχει και να ανταπεξέρχεται της πίεσης με τους γηπεδούχους να χάνουν και πέναλτι καθώς ο Δημητρίου απέκρουσε και έσωσε την ομάδα του όμως ο "μασεστρικά στημένος Μαντινειακός είχε σε όλα το αντίδοτο.

Ο Γαβαλάς που βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης ήταν αυτός που σκόραρε με την ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλου να καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο του Λεωνιδίου όλος της το είναι βγάζοντας (κυρίως στα τελευταία λεπτά) τεράστια αποθέματα ψυχής και τρομερή αυταπάρνηση.

Το γκολ του Χαλίλι στο 95' (στην τελευταία φάση) δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί ένας μεγάλος αγωνιστικός "άθλος" ωστόσο ο βαθμός αυτός με βάση την θέση του Μαντινειακού έχει τεράστια αξία και κρίνεται πολύ σημαντικός ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Οι 12 "μαχητές" του Μαντινειακού εκτός από τον έναν βαθμό πήραν ακόμα περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι αυτό. Αυτοπεποίθηση και ψυχολογία ως επιβράβευση της μεγάλης τους προσπάθειας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.