Η απίθανη λόμπα από το κέντρο του Ηλία Σούρσου (vid)

Η απίθανη λόμπα από το κέντρο του Ηλία Σούρσου (vid)

Απρίλιος 01, 2019 - 15:11
0 σχόλια

οιος είπε πως στο τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας δεν μπαίνουν απίθανης ομορφιάς και δυσκολίας γκολ. Ο Ηλίας Σούρσος των Βρασιών φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο να μας το επιβεβαιώσει αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγώνα της ομάδας του με τον Ερμή Μελιγούς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αγίου Ανδρέα είδε τον Νίκο Σακελλαρίου εκτός, είχε την έμπνευση και την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και με μια εξαιρετικά ζυγισμένη λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα των Βρασιών.

Ουσιαστικά θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι η λόμπα του Σούρσου έρχεται σε ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για την ομάδα του όπου το "πρέπει" της νίκης αποτελεί το έναν και μοναδικό στόχο για τις Βρασιές στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Εξίσου όμορφο και πανομοιότυπο γκολ είναι και το πρώτο των Βρασιών στην νίκη με 2-1 επί του Ερμή με τον Μπακάλη με ωραίο σουτ να περνάει την μπάλα πάνω από τον Νίκο Σακελλαρίου όπου ήταν σε λάθος θέση ένα τέρμα το οποίο έχει ομοιότητα ως προς τρόπο με το οποίο επετεύχθη με αυτό του Ηλία Σούρσου.

Απολαύστε την λόμπα από το κέντρο από τον Ηλία Σούρσο στο βίντεο που ακολουθεί...

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η απίθανη λόμπα από το κέντρο του Ηλία Σούρσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.