Η απάντηση του Δήμου Μεγαλόπολης για την πισίνα κολύμβησης

Η απάντηση του Δήμου Μεγαλόπολης για την πισίνα κολύμβησης

Αύγουστος 26, 2016 - 13:09
2 σχόλια

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης , λάβαμε και σας δημοσιεύουμε την απάντηση για την μη λειτουργία της πισίνας εκμάθησης κολύμβησης.

Ενημέρωση για την μη λειτουργία της πισίνας

Σχετικά με την μη λειτουργία της πισίνας, σας ενημερώνουμε ότι:

H πισίνα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές στον ηλεκτρομηχανολογικό της εξοπλισμό αλλά και στις βασικές της υποδομές από την θεομηνία που υπέστει ο Δήμος μας. Παρ’όλα αυτά οι ζημιές αποκαταστάθηκαν  ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λειτουργήσει η πισίνα. Συγκεκριμένα προσελήφθει ναυαγοσώστρια προκειμένου να δέχθει τις αιτήσεις και να ετοιμάσει τα τμήματα.

Στις αρχές του Αυγούστου και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να λειτουργήσει η πισίνα, πάλι μια έντονη βροχόπτωση έκανε ζημιά σε βασικό εξοπλισμό της πισίνας, γεγονός που κατέστησε πολύ δύσκολη και ασύμφορη την επισκευή της, την δεδομένη χρονική στιγμή κρίνοντας τον μεγάλο χρόνο αποκατάστασης σε σχέση με το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιόδου.

Με αυτά τα δεδομένα κρίθηκε καλύτερο να μην λειτουργήσει η πισίνα την φετινή περίοδο και γι’αυτό διακόπηκε και η σύμβαση με την ναυαγοσώστρια, ενώ θα ξεκινήσουν  οι διαδικασίες αποκατάστασης της πισίνας ώστε να κατασκευαστεί σωστά και χωρίς κίνδυνο για εκ νέου ζημιές.

Για τον Δήμο

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού

Δάρρας Αθανάσιος

δείτε το σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης


2 Σχόλια

Εντεταλμένε εάν ήταν μόνο το κολυμβητήριο θα λέγαμε ότι ίσως και να είχες δίκιο. Αλλά δυστυχώς το ανοικτό είναι στα μαύρα χάλια(αποδυτήρια-κερκίδες-χορτο- περιβάλλοντες χώροι), το κλειστό παρατημένο, γήπεδα τένις μάλλον ανέκδοτο, εξωτερικοί χώροι άθλησης για κατσίκες , παιδικές χαρές για ρινόκερους.Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις πρέπει να εκσυγχρονιστούν, η δε πισίνα πρέπει να λειτουργεί πολύ νωρίτερα αλλά δυστυχώς για τους Μεγαλοπολίτες, βρίσκεσαι σε συνεχόμενη αναστολή λειτουργίας!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.