Η απάντηση της Ντίνας Νικολάκου στον Παναγιώτη Νίκα για το ΕΣΠΑ (vid)

Η απάντηση της Ντίνας Νικολάκου στον Παναγιώτη Νίκα για το ΕΣΠΑ (vid)

Ιούνιος 26, 2019 - 13:07
1 σχόλια

Η 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού προγράμματος στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, απάντησε στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σχετικά με τις δηλώσεις του περί χαμηλής απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όπως είπε, οι απαντήσεις δόθηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση και εξήγησε:

«Δόθηκαν απαντήσεις, καταρρίφθηκαν τελείως όλα αυτά, Το μεγάλο λάθος που κάνει ο κ. Νίκας έχει να κάνει με το χρονικό διάστημα υλοποοίησης των έργων της περιόδου 2014-2020. Μέχρι το 2023 θα υλοποιούνται τα έργα εκείνης της περιόδου».

Το 2019 δεν είναι ένας χρόνος πριν από τη λήξη του προγράμματος. Οι δείκτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λέει ο κ. Νίκας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Απάντηση Νικολάκου στον Νίκα για απεντάξεις έργων


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ , ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ . ΟΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ , ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥ , ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.