Η απάντηση της ΝΔ για τον καταδικασθέντα Νίκο Γεωργιάδη

Η απάντηση της ΝΔ για τον καταδικασθέντα Νίκο Γεωργιάδη

Φεβρουάριος 28, 2019 - 10:14
30 σχόλια

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εδώ και δύο μέρες το Μέγαρο Μαξίμου με χυδαίο τρόπο επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά μια αυστηρά  προσωπική υπόθεση. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από αυτούς που συστηματικά κυλούν στη λάσπη την πολιτική ζωή της χώρας. Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του».


30 Σχόλια

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ...ΑΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ . ΑΝΩΜΑΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ..ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

Ομως , ηταν . Και ......αυτος ο παναθλιος τυπος , καθοριζε τις τυχες μας σαν βουλευτης ! σαν συμβουλος , σαν ......

Καθαρά προσωπικό θέμα το πώς τη βρίσκει ο καθένας. Αρκεί να κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας (δεν συζητιέται καν το ζήτημα της επί ίσοις όροις συναίνεσης) και να μην εκμεταλλεύεται ανήλικους. Αυτός παραβίασε το νόμο, εκμεταλλεύτηκε ανήλικους και προσπάθησε να τη βγάλει καθαρή χρησιμοποιώντας το διπλωματικό διαβατήριο. Δυσφήμισε τη χώρα και έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για παρεξήγηση και κατά τον γραμματέα της Ν.Δ. για σκευωρία. Κάηκε σαν δημόσιο πρόσωπο αλλά επιμένει κι αυτός και το κόμμα του γιατί ξέρει ότι απευθύνεται σε πρόβατα.

@21:43 - Αυτά παθαίνετε όταν σαν πρόβατα τρώτε το σανό του κάθε Μπαγκς Μπανυ. Πρώτα σας σέρβιραν το ΚΕΕΛΠΝΟ. Έγιναν ρόμπα. Μετά τη Novartis. Έγιναν ρόμπα. Σε 1-2 χρόνια θα γίνουν ρόμπα και με την περίπτωση Γεωργιάδη. Δεν καταδικάστηκε για παιδεραστία. Καταδικάστηκε για το "πλημμέλημα της ασέλγειας με ανήλικο πάνω από 15 ετών έναντι χρηματικής αμοιβής". Το κολάσιμο είναι η χρηματική αμοιβή. Συναίνεση υπήρξε. Δεν καταδικάστηκε για βιασμό. Στο δικαστήριο ξέρετε ποιες ήταν οι μοναδικές καταθέσεις; ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. Του Βαξεβάνη και άλλων δύο δημοσιογράφων, του hot dog και koutipandoras...

Όταν όμως πάει κάποιος στην Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Ουκρανία παρέα με την αγαπημένη του ομάδα και το βράδυ στο "ωραίο" μπαράκι κάνει "τρελίτσες" με τα κορίτσια, είναι σαφές ότι γνωρίζει ότι είναι 18 και όχι 16...Έτσι δεν είναι; Είστε σίγουροι ότι ήταν 18 η δίμετρη Ουκρανέζα και όχι 17 ή 16...Εξάλλου ζητήσατε και ταυτότητα. Για αυτό το πράγμα καταδικάστηκε ο Γεωργιάδης. Τώρα, το αν σας χαλάει που ήταν αγόρια και όχι κορίτσια, εντάξει κάπου η υποκρισία έχει και ένα όριο. Την κόρη του άλλου δεν πειράζει να την ... με αμοιβή, αγόρι να μην είναι. Βρε ουστ, γραμματείς και φαρισαίοι!!!

@02:19 επειδή δεν ξέρεις το νόμο στην Ελλάδα, κάτσε να σε διαφωτίσω. Είναι νόμιμο να έχεις ερωτική επαφή με άτομο που έχει κλείσει τα 15 και συναινεί. Είναι παράνομο να το πληρώνεις, δηλαδή να πηγαίνεις με εκδιδόμενο ανήλικο άτομο.

Ξεπέρασες τον εαυτό σου Παύλε. Αποδείχτηκες το πιο ηλίθιο κομματόσκυλο της Ν.Δ. Ηλίθιο και πιστό. Κολάσιμο, ***, είναι η ηλικία, όχι η χρηματική αμοιβή.

@11:57 δεν είναι μόνο η ηλικία. Είναι και η χρηματική αμοιβή. Αν έχεις συναινετική συνουσία με ανήλικο που έχει κλείσει τα 15 έτη τότε είναι νόμιμο. Για ανήλικο κάτω των 15 ετών το αδίκημα λέγεται "αποπλάνηση παιδιών" και προβλέπεται στο αρ. 339 παρ.1 του Ποινικού Κώδικα. Ωστόσο αν έχεις συνουσία έναντι αμοιβής με ανήλικο (ανεξαρτήτως ηλικίας) τότε είναι ποινικό αδίκημα, και τα όρια της ποινής διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία του ανηλίκου. Αυτό το αδίκημα λέγεται "ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής" και προβλέπεται στο αρ.351Α παρ.1 του Ποινικού Κώδικα.

@11:57 - Είναι νόμιμο να έχει ενήλικας σεξουαλική σχέση με ανήλικο-η άνω των 15 ετών αρκεί να υπάρχει συναίνεση (προφανώς). Το παράνομο είναι η χρηματική αμοιβή και είναι πλημμέλημα. Μου αρέσει που μιλάς και για ηλιθιότητα.

@09:58 - Ακριβώς το ίδιο πράγμα έγραψα. Η ποινή που δόθηκε στον Γεωργιάδη είναι πολύ μικρή και κατά πλειοψηφία γιατί τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αστεία. Οι μόνες καταθέσεις είναι των Βαξεβάνη και των δύο δημοσιογράφων από hot dog και Koutipandoras που έχουν εύλογο συμφέρον να καταδικαστεί ο Γεωργιάδης αφού τον έχουν καταγγείλει. Κανένα στοιχείο ή μαρτυρία δεν προσκομίστηκε που να επιβεβαιώνει κάποια από τις κατηγορίες. Διαβάστε να φρίξετε... https://www.athensvoice.gr/greece/523507_ypothesi-nikoy-georgiadi-i-anartisi-toy-antypa-karipogloy-sto-facebook

@14:13 - Ούτε για παιδεραστία είναι η απόφαση του πρώτου βαθμού, οπότε είσαι ψεύτης αλλά ούτε και χαρακτηρίζουν ένα ολόκληρο κόμμα οι πράξεις ενός. Αλλά Συριζαίος δεν είσαι;

Αλήτη Παύλε, ο νεοφιλελευθερισμός σου βλέπει το σώμα σαν εμπόρευμα, επομένως ο πιτσιρίκος έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει φράγκα πουλώντας το σώμα του. Όχι μόνο ηλίθιος αλλά και ανήθικος (και δεν είμαι χριστιανός αλλά ηθικός είμαι, τσογλάνι)

Έτσι όπως τους λες όλους συριζαίους 17:39, δεν πρόκειται να κερδίσει το κόμμα σου ποτέ.

@18:02 - Ο νομοθέτης λέει ότι αυτό για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμέλημα και συμφωνώ με το νομοθέτη. Δεν είναι περίπτωση παιδεραστίας. Αυτά που γράφεις για ηλιθιότητα και ανηθικότητα μάλλον τα βλέπεις στον καθρέφτη σου κάθε πρωί.

@18:13 - Ποιοι όλοι; 1-2 Συριζαίοι είναι που ακόμα διαβάζουν μπαγκς-μπανυ. Όσα φορές και να γράψουν σχόλια, μια φορά θα ψηφίσουν. Τα ψέματα του Αλέκση και η προδοσία της Μακεδονίας θα τιμωρηθούν από τους πολίτες. Κανείς δεν ξεχνά.

@17:35 Παύλο μη παιδεύεσαι. Αυτά που έγραψε ο Καρίπογλου και αναδημοσίευσε η Athens Voice είναι γραμμένα σε καλά ελληνικά και με ορθό λόγο, οπότε οι συριζαυγίτες δεν τα κατανοούν.

Παύλο εσύ και ο προβοκάτορας ξημεροβραδιάζεστε εδώ μέσα με πληθώρα post , αλλά μία ψήφο έχετε. Οπότε τον έχετε πιεί ήδη και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

@16:42 - Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Όποιος και να βγει, επαγγελματικά θα τον βρω τον δρόμο μου. Στον ιδιωτικό τομέα δουλεύω, ακόμα και ο Αλέκσης δεν έχει καταφέρει να μου κόψει το ψωμί μου, παρότι είναι άχρηστος στην δουλειά του. Δεν είμαι διορισμένος, ούτε ψάχνω διορισμό. Εσύ εξαρτάσαι από τον κάθε Αλέκση και για αυτό γράφεις έτσι όπως γράφεις με βρισιές. Σε λυπάμαι για την θέση που βρίσκεσαι. Κατά τα άλλα, αν είχες δύο δράμια λογικής θα καταλάβαινες ότι και ΜΟΝΟ ο καταποντισμός του Αλέκση στην Μακεδονία αρκεί για να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά που λογική σε ζαίο...

Παύλο είπες ότι οι πράξεις ενός δεν χαρακτηρίζουν ένα ολόκληρο κόμμα. Το σημειώνω για να στο θυμίζω όταν παρεκτρέπεσαι για τους εθνικόφρονες. Θεία Νέμεσις είναι ότι η ΝΔ πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα. 'Oλα κάποτε εδώ πληρώνονται λέει ο λαός. Όσο για την Μακεδονία θα καταποντίσει και τη ΝΔ. Δεν ξεχνά ο κόσμος το ''φούφουτο'' της Ντόρας Μπακογιάννη.

Κατάλαβες Παύλο το νόημα του AL€ΧΙ$; όλη η προπαγάνδα σας εναντίον του Σύριζα έχει ένα μόνο αποτέλεσμα, να πάει η Χ.Α. στο 15 τοις εκατό. Οι πράξεις του ενός δεν αφορούν ολόκληρο κόμμα, οι νεοδημοκράτες δεν είναι όλοι παιδεραστές. Αυτό όμως που δεν λέει ο AL€ΧΙ$ είναι ότι όλα τα χρυσαύγουλα είναι μαχαιροβγάλτες, αλλά τα πρόβατα-ψηφοφόροι δεν έχουν την πολιτική κουλτούρα να το κατανοήσουν. Οπότε το μπούλινγκ κατά των συριζαίων γίνεται μπούμερανγκ εναντίον σας. Καλά τα καταφέρατε, μπράβο.

Ο Παύλος εμφανίζεται να πιστεύει ότι το τσογλανάκι ζει για να του φάει το εισόδημα αλλά και ότι η ασέλγεια κατά ανηλίκων 15 και άνω είναι κατακριτέα μόνο αν πέσει χρήμα. Τώρα τελευταία έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών (και των χρυσαυγίτικων). Δεν βρέχει Παύλο, κατάλαβέ το.

@12:53 - Υπάρχει πρόβλημα αντίληψης δεν εξηγείται διαφορετικά. Ο Αλέκσης "ζει" πράγματι για να τρώει το εισόδημα του ιδιωτικού τομέα και να μοιράζει επιδόματα φτώχειας. Αν έμενε στην εξουσία σε πολύ λίγα χρόνια ο ιδιωτικός τομέας θα κατέρρεε και θα πείναγε και το δημόσιο, αφού θα κατέρρεαν τα έσοδα της εφορίας. Τα άλλα για την ασέλγεια άστα, δεν το έχεις καθόλου, είναι πολύ ψιλά γράμματα για εσένα. Πήγαινε διάβασε τον Βάξ Βάνυ να ενημερωθείς. Εξάλλου υπάρχετε λόγω της ανοχής του Αλέκση, για αυτό είσαστε τα σκυλάκια του. Όποτε σας χρειαστεί, τον στηρίζετε. Αυγή και documento να παίρνεις...

@10:25 - Ούτε αυτός καταδικάστηκε για παιδεραστία. Κατακριτέο αυτό που έκανε, αλλά όχι παιδεραστία. Υπάρχετε λόγω Αλέκση, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν βλέπεις πόσο έχει καθυστερήσει η δίκη; Για ποιο λόγο έχει συμβεί νομίζεις; Επειδή σας αγαπάει; Για ποιο λόγο η ΧΑ τον στήριξε στην Βουλή όποτε χρειάστηκε σαν καλά σκυλάκια; Κορόιδα του Αλέκση έχετε γίνει, πιόνια της Αριστεράς. Στην χούντα οι χρυσαυγίτες θα έτρωγαν ξύλο πρωί-μεσημέρι-βράδυ λόγω βλακείας. Σιγά μην σκιστεί κανένα καλσόν και πάρει και 30%. Ακόμα και στην Ελλάδα η βλακεία δεν φτάνει σε τέτοια ποσοστά. Άκου 15%...Πόσο κορόιδα; Πόσο;

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν παρών στο δικαστήριο και λέει »Στην απολογία του λοιπόν είπε πως είναι 40 χρόνια φίλος του Μητσοτάκη, πως είναι το δεξί του χέρι, πως ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου για την προεδρία της ΝΔ, πως αυτός παρέλαβε το κόμμα την επομένη και πως όταν λίγες μέρες μετά έσκασε το θέμα και στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης του είπε «φύγε από το προσκήνιο για δυο τρεις μήνες, μέχρι να κάτσει το θέμα, δεν πρόκειται να δικαστείς, θα είσαι πίσω κανονικά...... ......Αυτοί θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, αδέρφια…».

Φόρα τα μπρατσάκια Παύλο, το φτύσιμο έγινε καταιγίδα. Πάντως η νουδούλα με τα ποσοστά που χαρίζει στα χρυσαυγίτικα σκυλιά πάει φούντο.

Το κομματικό καθήκον βλάπτει την προσωπική αξιοπρέπεια. Κάνεις καλά Παύλε που κρύβεσαι πίσω από ένα γενικής χρήσης όνομα, αποφεύγεις τη σπίλωση της προσωπικότητάς σου. Ερώτηση: τι σημαίνει παιδεραστία;

@10:25 Η βία και το ψέμα είναι τα εργαλεία της αριστεράς για να αλλάξουν την κοινωνία. Είναι γνωστά αυτά στον κομμουνισμό. Η 17Ν με τα 45αρια είναι της αριστερά$. Ο μαχαιροβγάλτης που αναφέρεσαι και που δικάζεται ήταν παλιός αριστερός. Πρακτόρι ίσως; Θα δείξει η ιστορία. Οι εθνικόφρονες πάντως είναι νομοταγείς και νοικοκύρηδες και όχι λαμόγια και προδότες σαν τους αριστερού$. Τέλος είναι κοινό μυστικό ότι στις τρυφηλές στιγμές σας οι αριστεροί γελάτε και λέτε: ''ο σοσιαλισμός θέλει καλοπέραση'' Ο Φλωράκης είχε την μεγαλύτερη συλλογή κοστουμιών όπως έδειξε η συνέντευξη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στα '80

23:24 η βία και το ψέμα είναι τα εργαλεία των κατόχων της εξουσίας. "Εθνικόφρονες" είναι αυτοί που υπακούουν στην εκάστοτε εξουσία. Η εκάστοτε εξουσία χρησιμοποιεί τις εννοιες "δεξιά" και "αριστερά" σαν απλά σλόγκαν, δεν είναι τίποτα απ' αυτά. Ξεκίνα από τα παραπάνω αξιώματα και πάψε να είσαι χούλιγκαν.

Φυσικά, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης είναι γελοίο να ισχυρίζεται κανείς ότι στον πυρήνα της Ευρώπης υπάρχουν χώρες όπου η εξουσία είναι στα χέρια της αριστεράς. Πώς θα ήταν, εξάλλου, ένας θύλακος αριστερής εξουσίας σε μια καπιταλιστική παγκόσμια κοινωνία; ερώτημα στο οποίο απαντούν θεωρητικά οι Τ.Α.Ζ. του Hakim Bey, που, και πάλι, ούτε αυτές έχουν στενή σχέση με την αριστερά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.