Η απάντηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου για την υπόθεση λαθροθηρίας θηροφύλακα

Η απάντηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου για την υπόθεση λαθροθηρίας θηροφύλακα

Μάρτιος 29, 2017 - 12:42
2 σχόλια

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημερώθηκαν από τους Θηροφύλακες που προέβησαν στον σχετικό έλεγχο του περιστατικού, που συνέβη το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στην περιοχή Λιμνών Αργολίδας.

Μετά την ενημέρωση που υπήρξε και την ανταλλαγή απόψεων για το παραπάνω θέμα, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα ότι οι Θηροφύλακες οφείλουν να εφαρμόσουν την νόμιμη προβλεπόμενη διαδικασία που εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις λαθροθηρίας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης από την πλευρά του Δ.Σ. του παραπάνω γεγονότος όπως ισχυρίζεται μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να πληγεί το κύρος και το ήθος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, και ως εκ τούτου η σχετική μήνυση θα προχωρήσει απρόσκοπτα, ενισχύοντας την αμερόληπτη και ανεξάρτητη λειτουργία της Θηροφυλακής στα υπηρεσιακά της καθήκοντα.

Πρωταρχικός στόχος όλων των κυνηγετικών οργανώσεων και των κυνηγών είναι η πάταξη της λαθροθηρίας και η εφαρμογή των σχετικών νόμων για την προστασία του θηράματος και εν γένει του φυσικού περιβάλλοντος, ανεξάρτητα από την ιδιότητα που έχει ο καθένας, γιατί ο μεγαλύτερος εχθρός του κυνηγού είναι ο Λαθροθήρας.

Για το ΔΣ της Γ ΚΟΠ
Ο Πρόεδρος 
Κατσίκας Γεώργιος

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

..... δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης από την πλευρά του Δ.Σ..... χάχα χάχα, ξέρετε πώς ακούγεται αυτό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.