Η απάντηση της ΕΡΤ για την κάλυψη του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη

Η απάντηση της ΕΡΤ για την κάλυψη του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη

Ιανουάριος 22, 2018 - 16:54
2 σχόλια

«Η ΕΡΤ κάλυψε χθες και σήμερα ειδησεογραφικά το συλλαλητήριο, με εκτενή ρεπορτάζ που μετάδωσαν όλα τα δελτία και οι ενημερωτικές εκπομπές της, ακριβώς όπως γίνεται παγίως για την κάλυψη κάθε κινητοποίησης», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφορικά με την κάλυψη του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη και προσθέτει: «Ο χρόνος που διατέθηκε από την ΕΡΤ για το συγκεκριμένο θέμα ήταν σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν που διέθεσαν τα ιδιωτικά κανάλια. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου του αληθές έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο».

Όσον αφορά σε κατηγορίες περί εσφαλμένης πληροφόρησης από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «αυτό οφείλεται σε ένα – εμφανές για κάθε καλόπιστο – ανθρώπινο λάθος, το οποίο διορθώθηκε σε λίγα λεπτά. Το ίδιο δε λάθος έκαναν πολλές επίσημες ιστοσελίδες ιδιωτικών μέσων, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την ίδια πηγή με την ΕΡΤ».

«Παρότι βεβαίως η ΕΡΤ το διόρθωσε πρώτη, συγκεκριμένοι κύκλοι επιλέγουν για μια ακόμα φορά τη στοχοποίηση μόνο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», καταλήγει.

(πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Σε άλλα νέα απο την ΕΡΤ: εξαρθρωθηκε αδίστακτη σπείρα κακοποιών η οποία προμηθευόταν ρολά χαρτί κουζίνας και αφού τα έκοβε στην μέση, τα διοχέτευε στην αγορά πουλώντας τα ως χαρτί υγείας.

Όλα τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα, μηδενός εξαιρουμένου και αυτό γίνεται με τις διάφορες επιδοτήσεις, με τις διαφημίσεις κρατικές-ιδιωτικές, με τα δάνεια κρατικά-ιδιωτικά κ.λ.π., υπάρχει διαφωνία;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.