Η απάντηση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Τρίπολης στον Παπαζαχαρία

Η απάντηση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Τρίπολης στον Παπαζαχαρία

Απρίλιος 15, 2019 - 13:41
0 σχόλια

Τα μικροπολιτικά παιχνίδια που αυτή τη στιγμή παίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του Πανεπιστημίου μας και κατ' επέκταση των φοιτητών και των υπολοίπων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους.

Οι συνεχείς διαρροές των τροποποιήσεων του νομοσχεδίου έχουν μόνο ένα στόχο, τον αποπροσανατολισμό και την παραπλάνηση τόσο των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας όσο και της τοπικής κοινωνίας. Οι πρόσφατες δηλώσεις μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας προσβάλλουν τόσο τη νοημοσύνη μας, όσο και τον αγώνα που κάνει ως τώρα η ακαδημαϊκή κοινότητα στο σύνολο της. Η υλοποίηση του νομοσχεδίου έχει βασικούς στόχους και είναι η υποβάθμιση της σχολής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και η αποδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ:

  • Τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαχείρηση του θέματος της συγχώνευσης του πανεπιστημίου με τα ΤΕΙ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος με ΜΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, καθώς δημιούργησε μια επιτροπή από ακαδημαϊκούς και το πόρισμα της το πέταξε κυριολεκτικά ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
  • Υπάρχει υποδομή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών σε πολυτεχνική σχολή πενταετούς φοίτησης με έδρα την Τρίπολη, όπου υφίστανται οι κτηριακές εγκαταστάσεις και οι καθηγητές, και η αναβάθμιση μπορεί να γίνει ΑΜΕΣΑ και η σχολή να τεθεί σε λειτουργία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Η Σύγκλητος να λάβει σοβαρά υπόψη της την καθολική απόρριψη του νομοσχεδίου, ακούγοντας τα αιτήματα μας
  • Το Υπουργείο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γνωστοποιήσει την τελική μορφή του νομοσχεδίου ΜΕ ΒΑΣΗ τα πορίσματα της επιτροπής Γαβρόγλου λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα μας και να σταματήσει όλη η παραφιλολογία με τις δήθεν διαρροές στις πλάτες των φοιτητών και των υπολοίπων μελών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
  • Την ΑΜΕΣΗ ίδρυση Πολυτεχνικής σχολής με έδρα την Τρίπολη και Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Με εκτίμηση,

ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.