Η απάντηση Νίκα στον Τατούλη για τα «καραγκιοζιλίκια»

Η απάντηση Νίκα στον Τατούλη για τα «καραγκιοζιλίκια»

Απρίλιος 18, 2019 - 19:00
15 σχόλια

Mε λύπη μου διαπιστώνω ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης επιχειρεί να υποβιβάσει το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου.

Ακόμη κι αν ήθελα, μου είναι αδύνατον να πέσω τόσο χαμηλά και να φτάσω στο επίπεδο του απερχόμενου περιφερειάρχη που ενώ διεκδικεί ιδεολογικό μερίδιο και ψήφους από τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της ΝΔ, στηρίζεται πανηγυρικά από τον Πάνο Καμμένο και την κυρία Παπακώστα.

Διαπιστώνω, επίσης, ότι ενώ έχει το θράσος να επικαλείται μια εύλογη αποστροφή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ότι «στην πολιτική δεν μπορείς να είσαι καραγκιόζης», έχει βαλθεί πεισματικά να τον διαψεύσει.

Ασφαλώς, συμφωνούμε με τη ρήση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και προφανώς οι πάντες γνωρίζουν σε ποιούς και κυρίως σε ΠΟΙΟΝ πηγαίνει «γάντι».

Και για να συνεννοούμαστε, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ είναι οι αλλεπάλληλες δηλώσεις:
✓ για κοσμοδρόμιο, διαστημόπλοια και διαστημικό τουρισμό στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
✓ ή για δήθεν συμφωνίες με Κινέζο Δήμαρχο για άμεση εγκατάσταση Κινεζικών επιχειρήσεων (ψευδαίσθηση άμεσων προσλήψεων)
✓ ή για λειτουργία Περιφερειακής Τράπεζας (με κεφάλαιο από τα λεφτόδεντρα), όταν κινδυνεύουν ακόμα και οι συστημικές τράπεζες

Καραγκιοζιλίκια, επίσης, είναι:
✓ η δήθεν πρωτοπόρα πολιτική για τα σκουπίδια, που μετράει ήδη 8 χρόνια αναποτελεσματικότητας, και στον 8ο χρόνο (2019) διαπιστώνεται (δικαστικά) η ακυρότητα των συμβολαίων εγκατάστασης των σκουπιδοεργοστασίων
✓ ή η εμπλοκή οικογενειακών εταιριών στο σύστημα παραγωγής έργων της Περιφέρειας
✓ ή η δήθεν τουριστική ανάπτυξη, κόντρα στα στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος που αποδεικνύουν τη ζοφερή πραγματικότητα για την Πελοπόννησο
✓ ή ακόμα οι ψεύτικες κατηγορίες για δικαστική εμπλοκή άλλων, όταν ο ίδιος είσαι καταδικασμένος με κάποια χρόνια φυλάκιση για τη σκουπιδοκατάσταση.

Στρεψοδικία, οικογενειοκρατία, προπαγάνδα, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, οχετός ύβρεων και παραλογική επιθετικότητα εναντίον όλων όσοι βλέπουν «γυμνό το βασιλιά». Και ο Βασιλιάς είναι γυμνός, όπως και ο θίασος που τον περιβάλλει.

Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
 


15 Σχόλια

Άντε από δω βρε όρθιο λείψανο που έχεις το θράσος να μιλάς. Τράβα κοίτα πώς θα γλιτώσεις την ξεφτίλα στις εκλογές και άσε κατά μέρος "τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα". Και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό, σας θολώσαν τα λεφτά, γεια σου Φανφάρα, φαφλατά!

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ν Ι Κ Α ! ............ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ , ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΕ . Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ Π Ε Τ Ρ Ο ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΛΕ .

και ποιο το ζόρι σας κε Νίκα????? αφού έτσι λέτε ότι είναι ποιο το ζόρι???? μη λέτε πολλά....εκτίθεστε λιγότερο

ΕΡΓΑ ΤΑΤΟΥΛΗ: 1)ΔΡΟΜΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ = ΑΚΟΜΗΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. 2)ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ = ΣΕ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 3)ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ = ΚΛΑΦΤΑ 4)ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ = ΤΙΠΟΤΑ 5)ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ = ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΑΧΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σωστό άρθρο. Πολλές αλήθειες ειπωμένες σχετικά με τα αναρίθμητα ψέματα του Ασπρογένη. Ας πάει λοιπόν για σύνταξη ο κυρ Πέτρος, γιατί 30 χρόνια μας έχει κουράσει αφάνταστα. Μόνο την α στο, *ι δούλεψε καλά τόσα χρόνια .......

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2014 ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ .

Το 2014 ο Πετρος ειχε την στηριξη της ΝΔ και σε ολους τους νομους οι τοπικες και οι βουλευτες εδιναν γραμμη για ψηφο στον Πετρο,τωρα αυτο δεν θα γινει γιατι οι ιδιοι δινουν γραμμη για Νικα.Επισης δεν ξερουμε οι ψηφοφοροι του Δεδε ,του Γοντικα ,και της Ελληνικης Αυγης τι θα ψηφισουν την δευτερη κυριακη !Οποτε βαστατε μικρο καλαθι κυριοι της Τατουλοπαρεας.

Αεροδρομιο δεν μπορει να γινει λογω που ειναι το βουνό μπροστα ,αυτο εχουν πει ολες οι αρμοδιες υπηρεσιες πολιτικης αεροποριας,αυτο το παρεκαμψε ο μπαρμπαστρουφ και με τον Αβραμοπουλο εβαζαν υπογραφες για το εμπορικο αεροδρομιο Τριπολης !!!

ΔΕΞΙΟΣ Δ Ε Η Τ Ζ Η Σ : ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΑΔΙΚΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ . ΔΕΝ ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ; ; ;

Οτι με διορισε η Νεα Δημοκρατια που το γνωριζεις ;Ειμαι η σειρα του 1988 και ημουν 3 μηνες στην κοζανη για εκπαιδευση ,καμια Νεα Δημοκρατια δεν με διορισε αναξιοκρατικα.Μην το πας σε προσωπικο επιπεδο ,εγω εγραψα μια προσωπικη γνωμη εχοντας μιλησει με διαφορους ψηφοφορους των υποψηφιων περιφερειαρχων . Καλη Ανασταση σε ολους

@ 16.57 η Πολεμική Αεροπορία που το έφτιαξε το αεροδρόμιο ήταν "κουτή"; δεν νομίζω! Απλά υπάρχουν κάποια συμφέροντα, πιο Νότια που δεν αφήνουν να γίνει......ξέρεις και εσύ........ όπως και εγώ!

Η Καλαματα δεν αφήνει αεροδρόμιο στην Τρίπολη,ούτε το πανεπιστήμιο θα αφήσει. Τώρα που έγινε " πανεπιστήμιο" το ΤΕΙ, θα τα μαζέψει όλα τα τμήματα σιγα-σιγσ ότι περισεψει από το μάζεψα της Πάτρας. Ποιο αεροδρόμιο; Εδώ χάνουμε αυτά που έχουμε.

Δεν μπορει να γινει πολιτικο αεροδρομιο λεμε ,μονο στρστιωτικο επειδη εχει βουνο μπροστα του ,διαβαστε λιγο τις εκθεσεις της υπηρεσιας πολιτικης αεροποριας ,τι δεν καταλαβαίνετε.

ΔΕΞΙΕ ΔΕΗΤΖΗ , αρα το δεξιος ειναι παραπλανητικο . Το 1988 λοιπον , σε διορισε το τοτε ενδοξο ΠΑΣΟΚ . Και σημερα εισαι ΝΔ . Και ο νοων νοειτω .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.