Η απάντηση Καϋμενάκη στους ισχυρισμούς Αλαφούζου

Η απάντηση Καϋμενάκη στους ισχυρισμούς Αλαφούζου

Μάρτιος 02, 2015 - 08:30
3 σχόλια

Ο Γιάννης Καϋμενάκης απάντησε στους ισχυρισμούς του Αλαφούζου θυμίζοντας όσα έχει κάνει η ΠΑΕ και ο ίδιος για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και για να προστατέψει τον ΑΣΤΕΡΑ χωρίς να… ξεκατινιάζεται.  

Επίσης, προέτρεψε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να ασχοληθεί με "τα του οίκου του" και να αφήσει τον ΑΣΤΕΡΑ καθώς δεν χρειάζεται ούτε την στήριξή του ούτε τις υποδείξεις του.

Το arcadia-sports.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Καϋμενάκη και του ζήτησε ένα σχόλιο σχετικά με όσα αναφέρθηκαν για την ομάδα της Πελοποννήσου στη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού σχετικά με τον τρόπο αντίδρασης των Αρκάδων στην αδικία, με τον Γιάννη Καϋμενάκη να απαντά με στοιχεία και να ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται συμβουλές καθώς η ομάδα του "δεν φοβάται και δεν έχει ανάγκη κανέναν", το αντίθετο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, θέλησε να προτρέψει τον Γιάννη Αλαφούζο να ασχοληθεί με τα πολλά θέματα που απασχολούν την ομάδα του, ενώ του θύμισε τις επισκέψεις στον, τότε, Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τις δηλώσεις και ανακοινώσεις για Γιάχο και Σπάθα, αλλά και τις προτάσεις που έχει κάνει για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου την ώρα που άλλοι αδιαφορούν.

Ο Γιάννης Καϋμενάκης αναφέρθηκε και στις αδικίες που έχει υποστεί ο Αστέρας KAI από τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά με αποκορύφωμα την είσοδο οπαδών του Τριφυλλιού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στο τελευταίο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απάντηση του Γιάννη Καϋμενάκη στους ισχυρισμούς Αλαφούζου: 

"Ο κύριος Αλαφούζος έχει πάρα πολλά θέματα να ασχοληθεί που αφορούν τη δική του ομάδα. Έχει μεγάλα προβλήματα οικονομικής φύσεως, προβλήματα βίας, προβλήματα φορολογικής φύσεως όπως καταγγέλλονται, όπως επίσης και προβλήματα με την UEFA που επέφεραν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.

Ας αφήσει λοιπόν τον ΑΣΤΕΡΑ ήσυχο. Δεν χρειαζόμαστε την υποστήριξή του, αλλά κυρίως δεν δεχόμαστε τις υποδείξεις του. Υποδείξεις να κάνει στην ομάδα του και στους υπαλλήλους του. Το πότε, το πως, το που, το πόσο θα διαμαρτυρηθεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ, είναι δική μας δουλειά και κανενός άλλου.

Ο κύριος Αλαφούζος εκτός από μικρή, έχει και επιλεκτική μνήμη. Ξεχνάει ή δεν θέλει να θυμάται ότι μόνο ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε μέχρι τον Πρωθυπουργό της χώρας για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ όταν χρειάστηκε διαμαρτυρήθηκε εκεί που έπρεπε και δεν έφτασε στην κατάντια του να… ξεκατινιάζεται με ανακοινώσεις και φαιδρότητες, σε οπαδικά έντυπα και κανάλια. Ξεχνάει τις ανακοινώσεις του ΑΣΤΕΡΑ για Γιάχο, Σπάθα, όταν χρειάστηκε. Ξεχνάει ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει καταθέσει πολλές φορές προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ κάποιοι άλλοι καμία.

Φυσικά δεν συζητάει καθόλου, ούτε θυμάται τη σφαγή του ΑΣΤΕΡΑ στο περσινό παιχνίδι με την ομάδα του στη Λεωφόρο, ούτε τα γκολ φάουλ του Μπεργκ που παραδόξως μέτρησαν στα περσινά πλέι οφ. Επίσης, ξεχνάει τη βίαιη εισβολή 2000 οπαδών του μόλις δύο μήνες πριν, στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ. Παραδόξως δεν τιμωρήθηκε για αυτό, ούτε εισιτήρια πλήρωσε, αλλά ούτε τις ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο πλήρωσε, από τους χούλιγκαν του στρατού του. Αντιθέτως, με ειρωνική ανακοίνωση επαίνεσε αυτή την εισβολή στο γήπεδο μας.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ να ξέρετε πως δεν φοβάται και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Μακάρι να φτιάξει το ποδόσφαιρο και να παίζονται τα παιχνίδια επί ίσοις όροις, εντός και εκτός γηπέδων. Τότε θα δούμε το πόσο μετράει ο καθένας...".

Πηγή: arcadiasports.gr

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αφεντικό ξέχασες να θυμίσεις την κατάθεσή σου στη 2η δίκη ακριβώς πριν ένα μήνα που δικάζανε εκείνο το καλό παιδί που κατεβαίνει να ευχηθεί στους διαιτητές

ενταξει γελαμε με τα οσα ειπε ο καυμενακης.αντι να κοιταξει να μιλησει για το μαρινακη μιλαει παντα εναντιων παο και παοκ.εισια η δεν εισαι παραρτημα μετα καυμενακη;γι αυτο ειναι αδειο συνεχεια το γηπεδο σας

ΕΔΩ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ (ΤΟΥ ΣΠΑΘΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΑΓΕ... ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.