Η ανταγωνιστική Α' Αρκαδίας που γουστάρεις να βλέπεις

Η ανταγωνιστική Α' Αρκαδίας που γουστάρεις να βλέπεις

Οκτώβριος 22, 2019 - 18:23
1 σχόλια

Αν μπορεί κανείς να βγάλει ένα πρώτο συμπέρασμα για το νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας σε αυτό το ξεκίνημα του και με την συμπλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών είναι ξεκάθαρο πως θα αναφερθεί στην ανταγωνιστικότητα του και το ανεβασμένο επίπεδο των ομάδων.

Ναι το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας επιβεβαιώνει τις αρχικές προβλέψεις και από την αρχή μοιάζει να είναι ανταγωνιστικό και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στα αποτελέσματα των τριών αυτών αγωνιστικών που έχουμε βαδίσει με τις αποστάσεις μεταξύ των ομάδων να είναι πια μικρές.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είναι η μοναδική ομάδα χωρίς απώλεια ενώ εξαιρετικό είναι το πρώτο δείγμα γραφής του νεανικού Λεωνιδίου. Τα δύο (κατά τα φαινόμενα) φαβορί ο Πανθυρεατικός και Ερμής μετρούν από μία ήττα έχοντας τους ίδιους βαθμούς, η πολλά υποσχόμενη Δημητσάνα δεν έχει βρει ακόμα τον βηματισμό που προσδοκεί, η Δόξα έχει δύο ήττες μακριά από το σπίτι της, Ορχομενός και Τεγέα δείχνουν να αποτελούν σταθερές δυνάμεις, Απόλλων Τυρού, Κορακοβούνι και Μαντινειακός δείχνουν σκληροί με τον νεοφώτιστο ΠΑΟΚ Τρίπολης που είναι χωρίς βαθμό να μην έχει προσαρμοστεί μέχρι στιγμής στα δεδομένα της κατηγορίας ωστόσο να παραμένει στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν μέχρι τέλους σε μια πρώτη προσέγγισει και ανάλυση των όσων έχουμε διαπιστώσει.

Τρεις αγωνιστικές όπου συνολικά έχει σημειωθεί 59 τέρματα μερικά εκ των οποίων είναι και πολύ όμορφα με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτη επίθεση με 9 και τον Ερμή να ακολουθεί με 8 έχοντας παράλληλα μαζί με τον Πανθυρεατικό και τις καλύτερες άμυνες έχοντας δεχτεί δύο (και οι δύο ομάδες τα δύο γκολ στις ήττες τους από Ολυμπιακό ο Ερμής από τον Ερμή ο Πανθυρεατικός).

Η πρόγευση του νέου πρωταθλήματος αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλάθλους ερεθίζοντας τους το ενδιαφέρον για την συνέχεια καθώς όσο περνούν τα παιχνίδια και οι ομάδες βρίσκουν την απαιτούμενη χημεία τους τόσο ο ανταγωνισμός θα μεγαλώνει.

Είναι ξεκάθαρο πως οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά τόσο στις ομάδες που θα παλέψουν για την μάχη του τίτλου όσο και σε αυτές που θα δώσουν τον αγώνα της παραμονής στην κατηγορία και πως κάθε πόντος έχει την δική του σημασία.

Έπειτα από αρκετά χρόνια βλέπουμε και πάλι ένα πρωτάθλημα που δεν υπάρχουν για κανέναν εύκολα παιχνίδια, που χρειάζεται σχεδιασμός, πλάνο και δουλειά για να έρθει το αποτέλεσμα και αυτό κάνει τα σύνολα των ομάδων καλύτερα και βελτιώνει μαζί το θέαμα. 

Η ποδοσφαιρική πιάτσα για να το πούμε λαϊκά "γουστάρει" και οι λάτρεις του τοπικού Αρκαδικού ποδοσφαίρου νιώθουν πως η σεζόν αυτή θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, μεγάλα παιχνίδια,πολλές συγκινήσεις και έχει να μας προσφέρει ακόμα πολλά... 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Φοβερή χρονια για τις 2 ομάδες του Λεωνιδίου.Τρομερός ο Ολυμπιακός με μεγάλους παιχταράδες.. Αλλά Πολύ μεγάλος σεβασμός στην ομάδα του Α.Σ Λεωνιδίου στις πρώτες 3 αγωνιστικές η 18αδα συμπεριλαμβάνεται από 13 παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο και μάλιστα τα 6 από αυτά παίζουν στην αρχική 11αδα. η χρονιά θα κυλήσει πολύ εντυπωσιακά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.