Η ανοιξιάτικη έκδοση του Arcadian Screenings

Η ανοιξιάτικη έκδοση του Arcadian Screenings

Απρίλιος 29, 2019 - 18:40
0 σχόλια

To Arcadian Screenings επιστρέφει. 30 Απριλίου, 1 και 2 Μαΐου 15 ταινίες από την Τρίπολη για την Αρκαδία, προβάλλονται, παρουσία των δημιουργών τους, στο CineVille Tripolis.

Ώρες προβολών 18.30 έως 21.30.Στις 3 Μαίου, στις 18.30 τελετή λήξης και απονομές βραβείων στο Μαλλιαροπούλειο με παράλληλη εκδήλωση για το μυθιστόρημα του Vasilis Kounelis "ΚΑΠΝΙΣΜΈΝΑ ΕΡΕΊΠΙΑ''.με τη συμμετοχή του συγγραφέα.

Όλες οι ταινίες δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια του StoryDoc, (Δεκέμβριος-Μάρτιος).Μόνο τρείς θα προβληθούν στην ίδια μορφή όπως την είδαμε στο Φεστιβάλ του Φεβρουαρίου. Όλες οι άλλες, με νέα γυρίσματα, μουσική επένδυση και ολοκληρωμένο μοντάζ θα προβληθούν για πρώτη φορά. Το πλήρες πρόγραμμα, με περιλήψεις των ταινιών θα διατίθεται στο Cineville από το Μεγάλο Σάββατο. 15 ταινίες μέσα σε 5 μήνες, από 52 δημιουργούς και 7 διδάσκοντες. Ένα πολιτιστικό κατόρθωμα!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.