Η άμυνα οδηγεί την Δημητσάνα

Η άμυνα οδηγεί την Δημητσάνα

Δεκέμβριος 11, 2019 - 11:20
1 σχόλια

Αθόρυβα αλλά άκρως αποτελεσματικά και ιδιαίτερα ουσιαστικά η Δημητσάνα έχει πλησιάσει κορυφή και βρίσκεται στους 20 βαθμούς μαζί στην ισοβαθμία με τον Ερμή Μελιγούς, τον Πανθυρεατικό και το Λεωνίδιο στην δεύτερη θέση.

Η ομάδα της Γορτυνίας διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας έπειτα από 10 αγωνιστικές καθώς έχει 7 γκολ παθητικό ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μετράει 4 αγωνιστικές χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα και τελευταία φορά που είδε την εστία της να παραβιάζεται ήταν στην εκτός έδρας νίκη της με 1-3 επί του Ολυμπιακού την 6η αγωνιστική.

Η Δημητσάνα παραμένει αήττητη από την τέταρτη αγωνιστική όταν έχασε από την Δόξα Μεγαλόπολης με 1-0 ενώ όπως δείχνει έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος της αρχής του πρωταθλήματος με τις δύο ήττες και την μία ισοπαλία στις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Η συνεχόμενη ανοδική πορεία της Δημητσάνας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι η ομάδα κρατάει το μηδέν στην άμυνα της έχοντας στην επίθεση τους παίχτες αλλά και το ταλέντο για να έρθει το γκολ όπως έχει συμβεί στα περισσότερα εφετινά της παιχνίδια μιας και μόλις σε τρία δεν κατάφερε να σκοράρει (κόντρα σε Πανθυρεατικό την πρεμιέρα γνωρίζοντας την ήττα, στην Δόξα την 4η αγωνιστική ξανά ήττα και στην ισοπαλία με την Τεγέα την 8η αγωνιστική).

Η Δημητσάνα μοιάζει να έχει βρει ρόλους στην ενδεκάδα της και την απαιτούενη χημεία και αυτό φαίνεται από το σερί θετικών αποτελεσμάτων που την έχουν φέρει στο γκρουπ της φωτιάς των ομάδων της κορυφής.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣ-ΚΑΔΑΣ-ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΗ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ Α' ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΖΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.