Η αλήθεια θα δικαιώσει τον Αρκαδικό

Η αλήθεια θα δικαιώσει τον Αρκαδικό

Νοέμβριος 14, 2017 - 22:06
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός έκανε το καθήκον του κόντρα στην Καρδίτσα και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς σε ένα παιχνίδι όπου πλην της υψηλής βαθμολογικής σημασίας επιφέρει ηρεμία και τόνωση της ψυχολογίας στις τάξεις της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Για μια ακόμα φορά από τα χείλη του coach Κουστένη αλλά και των παιχτών ακούσαμε την ατάκα '' Δεν θα ψάξουμε την δικαιολογία σαν άλλοθι ότι ξεκινήσαμε αργά παρότι αυτό ήταν ένα δεδομένο'' κάτι που αποτελεί μότο από την πρώτη στιγμή αυτής της νέας σεζόν στους κόλπους του οργανισμού που λέγεται Αρκαδικός.

Και όντως αυτό συμβαίνει. Ο Αρκαδικός δεν ψάχνει για δικαιολογίες, ούτε προσπαθεί να κρύψει πράγματα κάτω από το χαλί παρότι η ομάδα ξεκίνησε όντως πολύ αργά και αποτελεί το γεγονός αυτό μια πραγματικότητα που ποτέ μα ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε και από κανέναν ως άλλοθι.

Αυτό είναι κάτι που φρόντισε από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο coach Κουστένης περνώντας το δικό του μήνυμα έχοντας ίσως στον άμεσο ορίζοντα του το DNA που θέλει να περάσει και να γαλουχήσει τους παίχτες του που είναι μακριά από δικαιολογίες με απώτερο στόχο την νοοτροπία στο κομμάτι της δουλειάς, της συγκέντρωσης και της καθημερινής προσπάθειας για βελτίωση.

Αυτό αν μη τι άλλο πιστώνεται και στον ίδιο τον coach ο οποίος έδειξε και δείχνει την πίστη του στους παίχτες του και την αξία τους αλλά γνωρίζοντας καλύτερα απ’ όλους τις δυνατότητες αυτής της ομάδας αλλά και την δουλειά που γίνεται σε καθημερινό επίπεδο στο κομμάτι των προπονήσεων.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι πλην του χαμένου χρόνου με την ομάδα να μην έχει κάνει προετοιμασία και τους παίχτες να ξεκινούν το πρωτάθλημα μη γνωρίζοντας ίσως ο ένας το όνομα του άλλου ο ΣΕΦΑ κλήθηκε να ανέβει και ένα αγωνιστικό βουνό με πάμπολλα αγκάθια στον δρόμο του (βλέπε τραυματισμούς).

Μη ξεχνάμε πως στις 4 πρώτες αγωνιστικές οι κυανόλευκοι έδωσαν τρία εκτός έδρας παιχνίδια σε έδρες όπως του Αμαρουσίου και του Περιστερίου και της Αγιάς που το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ένα στην Τρίπολη από την ΑΕΛ επίσης σε παιχνίδι λεπτομερειών με την ομάδα να γνωρίζει την ήττα εκείνη που την πονά.

Η διακοπή βοήθησε την ομάδα να δουλέψει πράγματα και αυτό φάνηκε σε μεγάλο βαθμό και κόντρα στην Καρδίτσα. Σίγουρα ο ΣΕΦΑ δεν βρίσκεται σε βαθμό χημείας η και ετοιμότητας εκεί που επιθυμεί αλλά το ''πρέπει'' νίκης αυτή την στιγμή είναι αυτό δίνει στην ομάδα την ώθηση και την ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Αρκαδικός ποτέ δεν κρύφτηκε και φρόντισε να δει την πραγματικότητα κατάματα και να αντιμετωπίσει τα δεδομένα και τις καταστάσεις του με θάρρος έτσι ώστε να είναι πνευματικά αλλά και αγωνιστικά έτοιμος για την αντεπίθεση του μια αντεπίθεση που άρχισε από την νίκη κόντρα στην Καρδίτσα και δουλεύεται για την συνέχεια.

Αυτή λοιπόν η συνέχεια είναι κόντρα στον Παπάγου εκεί όπου ο Αρκαδικός θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σε μια προσπάθεια να καλύψει και την ήττα εντός έδρας της δεύτερης αγωνιστικής από την ΑΕΛ . Στην Αγιά έφθασε κοντά στο διπλό αλλά οι διαιτητικές αποφάσεις δεν του επέτρεψαν με την ομάδα της Τρίπολης να προετοιμάζεται για μια σκληρή μάχη κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Ασφαλώς και το έργο του Αρκαδικού δεν είναι εύκολο με την ομάδα να βρίσκεται σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και τους παίχτες καθημερινά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φανούν έτοιμοι στις απαιτήσεις και στις συνθήκες της αναμέτρησης με τον Παπάγου.

Τώρα ο χρόνος κυλά υπέρ του Αρκαδικού. Μέρα με την μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Ο Αρκαδικός κοίταξε την αλήθεια στα μάτια και αυτή συνήθως δικαιώνει τους τολμηρούς και αυτούς που ξέρουν να την αντιμετωπίζουν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.