Η Αλάνιασπορ την νίκη, ο Αστέρας τις εντυπώσεις

Η Αλάνιασπορ την νίκη, ο Αστέρας τις εντυπώσεις

Ιούλιος 25, 2017 - 21:00
3 σχόλια

Φιλική αναμέτρηση: Αστέρας Τρίπολης-Αλάνιασπορ 1-2

Ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους (δεύτερο συνολικά) γνώρισε την ήττα στο βροχερό Τιρόλο από την Αλάνιασπορ με σκορ 1-2 σε μια αναμέτρηση που με βάση την συνολική της εικόνα η αρκαδική ομάδα έβγαλε και πάλι θετικές εντυπώσεις.

Αδιάκοπο πρέσινγκ, τρέξιμο και πίεση ψηλά αλλά και καλή κυκλοφορία τα στοιχεία του νέου Αστέρα με τον Στάικο Βεργέτη να παρατάσει δύο διαφορετικούς σχηματισμούς και ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο δίνοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν όρεξη, πάθος και μεγάλη διάθεση.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πράγματα να διορθώσει και να δουλέψει ακόμα στο παιχνίδι του στην συνέχεια της προετοιμασίαςωστόσο η εικόνα του είναι πολύ ενθαρυντική για το μέλλον.

Στα θετικά επίσης και η παρουσία των «νέων» με τον Εουχένιο Ισνάλντο να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής με την τεχνική του κατάρτιση έχοντας συμετοχή στις πολύ καλές ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο μέρος.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Καπετάνος ο ο οποίος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πραγματοποίησε δύο καταπληκτικές απόκρουσης. Ο Μάσα με πέναλτι που κέρδισε ο Γκοντό το γκολ καλά στοιχεία και από τον Τζανγκ που είχε και μία πολύ καλή στιγμή.

Επόμενο φιλικό  την Πέμπτη (27/7, 19:00) κόντρα στην   Al-Fayha FC ομάδα από την Σαουδική Αραβία.

Ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε με 4-3-3 την  ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο με τον Εουχένιο Ισνάλντο να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Η Αλάνιασπορ πολύ γρήγορα μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ στην πρώτη της επιθετική πρωτοβουλία με τον Βάγκνερ Λοβ να φεύγει στην πλάτη της κιτρινομπλέ άμυνας και με εύστοχο πλασέ να κάνει το 0-1. Ο Αστέρας προσπάθησε να πιέσει τους Τούρκους και τα κατάφερε κλέβοντας αρκετές μπάλες στον χώρο της μεσαίας γραμμής με πολύ καλό πρέσινγκ. Στο 18’ ο Ισνάλντο με πολύ ωραία προσπάθεια από τα αριστερά βρήκε τον Καλτσά όμως η προσπάθεια του Έλληνα άσου πέρασε λίγο έξω.  Στο 24’ η Αλάνιασπορ έκανε το 0-2 όταν το φάουλ του Ακπάμπα από τον κεντρικό άξονα κόντραρε στο κεφάλι του Μανιά με την μπάλα να ξεγελά τον Αθανασιάδη και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 28’ ο Αστέρας συνδυάστηκε εξαιρετικά από τα αριστερά με τον Ινσάλντο  να κάνει πολύ ωραία ενέργεια και να μοιράζει στον Καλτσά με την προβολή του να βρίσκει το δοκάρι στην μεγαλύτερη στιγμή του Αστέρα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Στάικος Βεργέτης πραγματοποίησε 10 αλλαγές κρατώντας μόνο τον Αθανασιάδη από το πρώτο μέρος με τον σχηματισμό της αρκαδικής ομάδας να μετατρέπεται σε 4-2-3-1.  Οι κιτρινομπλέ βγήκαν με πολύ όρεξη και επιθετικότητα στα πρώτα λεπτά έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Τζάνγκ έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό στο 48’ με τον τερματοφύλακα τον Τούρκων να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Γκοντό μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ με τον ίδιο παίχτη στο 52’ να κερδίζει πέναλτι μετά από ωραία συνδυασμένη προσπάθεια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάμπλο Μάσα με τον αρχηγό να είναι εύστοχος κάνοντας το 1-2. Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους Τούρκους στο φινάλε να έχουν δύο μεγάλες ευκαιρίες με κεφαλιές όμως ο Καπετάνος με δύο φανταστικές επεμβάσεις έδειξε τα αντανακλαστικά του για το τελικό 1-2.

Αστέρας Τρίπολης Α' ημίχρονο: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Μαντ'ιντα, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Ισνάλντο, Μανιάς.

Αστέρας Τρίπολης στο Β’ ημίχρονο: Καπετάνος, Τσιφτσής, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Ρομπέρτ, Πασαλίδης, Σελίν, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Τζανγκ, Γκοντό, Δουβίκας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

@ανωνυμος 08:37 Εσύ μάλλον ξέρεις από παγωτά...Πρέπει να είσαι εξπέρ στην τεχνική του γλυψίματος, ατιμούτσικο

Σωστός!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.