Η αγροτική οδοποιία και οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Γιαννούλη στο ΔΣ Τρίπολης

Η αγροτική οδοποιία και οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Γιαννούλη στο ΔΣ Τρίπολης

Νοέμβριος 20, 2018 - 21:20
10 σχόλια

Ερωτήσεις προς τη δημοτική αρχή έθεσε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» Γιαννούλη Αντωνία στην συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 20 Νοεμβρίου.

Η κυρία Γιαννούλη, ζήτησε από την διοίκηση του δήμου να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τα αντιπλημμυρικά έργα, αλλά και με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο δήμος Τρίπολης.

Επίσης ρώτησε τον κ. Παυλή αν έχει ενημερωθεί για τις ερωτήσεις που τέθηκαν από την παράταξή της στην προηγούμενη συνεδρίαση, όπου ο ίδιος  απουσίαζε.

Τι γίνεται με τα αντιπλημμυρικά έργα, τι γίνεται με την αγροτική οδοποιία;

Ένα ακόμα θέμα που έθεσε η κυρία Γιαννούλη ήταν σχετικό με τα Χριστούγεννα: «Ήδη το ΔΣ έχει λάβει κάποιες αποφάσεις για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Άρεως. Θα θέλατε, επιτέλους, να αποφασίσουμε κάτι συλλογικά για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις;»

Απαντώντας ο δήμαρχος Δ. Παυλής για το θέμα των αντιπλημμυρικών ανέφερε:

«Μας ζήτησαν επικαιροποίηση και κατόπιν επικοινωνίας με τον αρμόδιο επίτροπό που κάνει τον έλεγχο για τα συγκεκριμένα έργα στο δήμο Τρίπολης, ενημερωθήκαμε ότι πλέον οι μελέτες είναι ώριμες και ο  επίτροπος περιμένει να πάρει μια έγκριση, προκειμένου να νιώθει ασφαλής σχετικά με την  πληρωμή των εργολάβων. Σε μια εβδομάδα περίπου θα τρέξει η διαδικασία.

»Έχει γίνει αποτύπωση των καταστροφών  και σε επόμενη συμβούλιο θα έρθουν για οριστικοποίηση, αλλά ήδη έγιναν οι αναγκαίες παρεμβάσεις, και έχουν πρόσβαση τουλάχιστον οι κτηνοτρόφοι ».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλής μίλησε για τα έργα  οδοποιίας αναφέροντας ότι υπάρχει μια καθυστέρηση γιατί ο δεύτερος ανάδοχος έκανε ένσταση στον πρώτο και αναμένεται να βγει το πόρισμα.

Προς το τέλος του μήνα θα προχωρήσει το θέμα της αγροτικής οδοποιίας προκειμένου να αναλάβει ο ανάδοχος.

Όσων αφορά στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων ο κ. Παυλής απαντώντας στην κυρία Γιαννούλη τόνισε ότι δήμος είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση για τις εκδηλώσεις, αλλά αυτές θα πρέπει να γίνονται δύο μήνες νωρίτερα, προσθέτοντας ότι φέτος έχουν προσδιοριστεί οι εκδηλώσεις  και τονίζοντας ότι οι εκδηλώσεις είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με πέρυσι.

Στο δήμο Τρίπολης θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις που χρηματοδοτούνται και από τη  διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας


10 Σχόλια

Θα τα λυσει ολα τα προβληματα το κομμα σου ,μολις ξεμπερδεψει με τα προβληματα της μειοψηφιας,και μετα το σκοπιανο ,θα φτιαξει και το αιγαιο με την Θρακη,θα ασψοληθει με την πλειοψηφια και τα προβληματα τους

παπαζαχαρια δεν υπολογιζεις την γνωμη της αντωνιας και κανεις του κεφαλιου σου (βλεπε παυλη)να σε δω τι θα κανεις σε λιγο που θα παρει την εδρα συριζα αρκαδιας ευκολα,θα γελασουμε πολυ

Βράζει και χύνεται!! Αυτό γίνεται!! Ούστ ρε... που ούτε να γράψεις δεν μπορείς και αντιγράφεις.

@Νίκος 9/39 Πήγαινε να της κάνεις μάθημα από τις καφετέριες με το φραπέ στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο. Στη μια τρίχα του νινιού της σε έχει γράψει, δεν ξέρω αν στό'πανε..

@14:17.Τρεξε απο πισω της και φίλα τις κατουρημένες ποδιές που φοράει.Κομματοσκυλο της!Ρε ουστ!Φλάπ στο σβερκο

Κώστας 12:24 Α, μπα; Από πότε μιλάνε οι χιμπατζήδες; Τη μπανάνα σου και στο δέντρο σου, γρήγορα, τσίτα! Έρχεται ο Ταρζάν και θα σε μαλώσει!

@12:24 Ρε ουστ κοπρόσκυλο,φάε το σανό της κυρίας σου και θαύμασε τα κλεμμένα άρθρα που μας πλασάρει. Γιδοβοσκέ

Που ήσουν; Τώρα που μυρίστηκες ψητό εμφανίστηκες;

Για να δουμε την Κυρία που τη πούλησε και η παράταξη (λέμε τωρα) τι θα κάνει; Μέχρι το Μάη θα μας θυμάται και μετά πάλι διακοπές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.