«Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου καταγγέλλει την παραχάραξη των πρακτικών του ΠεΣυ»

«Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου καταγγέλλει την παραχάραξη των πρακτικών του ΠεΣυ»

Απρίλιος 04, 2019 - 18:13
0 σχόλια

Χαιρετίζω την αποφασιστική στάση των δύο Περιφερειακών Συμβούλων της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου», του Σαράντου Αλεξανδρή και του Σταύρου Χρυσαδάκου, οι οποίοι χθες Τετάρτη 3 Απριλίου κατήγγειλαν, αποχώρησαν και δεν νομιμοποίησαν την αλλοίωση και νόθευση των πρακτικών της συνεδρίασης της 12ης Μαρτίου του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά την οποία εγκρίθηκαν οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις Τσίπρα – Τατούλη υπέρ των συμφερόντων της ΤΕΡΝΑ.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» δεν πρόκειται να αποδεχθεί την παράνομη έγκριση των συγκεκριμένων πρακτικών και θα προβεί σε όλες τις ενέργειες χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν οι παρανομίες της Περιφερειακής Αρχής.

Οφείλω όμως να τονίσω ότι χείρα βοηθείας στις παρανομίες του κ. Τατούλη έδωσε χθες η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Πελοπόννησος Πρώτα», οι οποίοι, δεν καταψήφισαν τα νοθευμένα πρακτικά και παρουσιάστηκαν ως «Πόντιοι Πιλάτοι» ψηφίζοντας λευκό.

Οι πολίτες της Πελοποννήσου οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τη στάση της καθεμιάς παράταξης, όχι μόνο στην ουσία των πολιτικών, αλλά και για την τήρηση της νομιμότητας.

Τέλος, καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του  Π.Σ. κ. Στρατηγάκο ο οποίος λειτούργησε για μια ακόμη φορά ως πειθήνιο όργανο του Περιφερειάρχη. Με χυδαίο και αντιδημοκρατικό τρόπο δεν επέτρεψε την συζήτηση ώστε να φωτιστούν όλες οι σκοτεινές πλευρές της πλαστογραφίας και υπονόμευσε την αξιοπιστία του θεσμικού του ρόλου και ολόκληρου του Π.Σ. 

Το Γραφείο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.