Η Άγκυρα επικήρυξε τους 8 Τούρκους αξιωματικούς

Η Άγκυρα επικήρυξε τους 8 Τούρκους αξιωματικούς

Φεβρουάριος 05, 2019 - 10:38
5 σχόλια

Η τουρκική κυβέρνηση επικήρυξε το πρωί της Τρίτης τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έχουν λάβει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.

Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών επικήρυξε κάθε έναν από τους οκτώ στρατιωτικούς με 700.000 ευρώ, εντάσσοντάς τους σε λίστα 74 καταζητούμενων, καθώς τους θεωρεί πραξικοπηματίες και μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Συνολικά καταζητούνται 490 αξιωματικοί των Ένοπλων Δυνάμεων, ακόμα και στρατηγοί.


5 Σχόλια

Πολύ καλή η υποδοχή στον Έλληνα πρωθυπουργό,με το καλημέρα πάρε και την επικύρηξη.

Αλέξη βάλε τους 8 στο αεροπλάνο και πήγανε τους στη Τουρκία. Είναι πολλά τα λεφτά 8 x 700.000 = 5.600.000 ευρώ. Μήπως;

Μια ζωη εκπαιδευτηκαν πως να πολεμουν τον Ελληνικό Στρατο,οπότε εγω θα τους έστελνα πισω για να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους στις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις

Να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί,μολις πεσει ο Ερντογάν και αναλάβει άλλος πρόεδρος με προσανατολισμό κοσμικόυ κράτους ολοι αυτοι θα δώσουν τα πάντα στο να πολεμήσουν τον Ελληνικό Στρατό και να υπηρετήσουν την χώρα τους .

Βιαστειτε να τους δώσετε... διότι το ποσό είναι σε τουρκικές λίρες ...μέχρι να βρεθεί κάποιος να πάρει την αμοιβή ,το ποσό για την επικήρυξη του κάθε ένα θα είναι 1 ευρώ. Ξέρει τι κάνει ο Ρετζέπ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.