Η ΑΕΚ Τρίπολης «σπάει» τα δοκάρια

Η ΑΕΚ Τρίπολης «σπάει» τα δοκάρια

Ιανουάριος 16, 2018 - 17:43
0 σχόλια

Ένα άκρως ενδιαφέρον και παράλληλα πολύ ιδιαίτερο στατιστικό προκύπτει με το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με την ΑΕΚ Τρίπολης κυριολεκτικά να έχει σπάσει τα αντίπαλα δοκάρια.

Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη σε 11 αναμετρήσεις πρωταθλήματος έχει σημαδέψει 11 φορές τα αντίπαλα δοκάρια και είναι πρώτη σε αυτή την συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν δει την μπάλα να σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι 3 φορές στη αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Αχιλλέα, 3 φορές στην Μεγαλόπολη στον αγώνα με τον Πανιώνιο, 2 με τις Βρασιές και από 1 κόντρα στην Τεγέα, τον Πανθυρεατικό και την Δόξα Μεγαλόπολης.

Το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος φέρνει την ΑΕΚ Τρίπολης στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με 16 βαθμούς (3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 1 ήττα) έχοντας πετύχει 14 συνολικά γκολ με τον Ευγένιο Πετρόπουλο να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 4 τέρματα ενώ ακολουθούν οι Πρίφτης με 3 και Φατούρος, Λιακόπουλος, Καψής, Ανδριανός, Ζιούλης, Κατσιούλας, Ρ. Πετρόπουλος με 1.

Οι 9 διαφορετικοί σκόρερε, τα 14 γκολ και τα 11 δοκάρια είναι δείγμα του ποδοσφαίρου που προσπαθεί και παράγει η ΑΕΚ Τρίπολης η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και των ομάδων με την μεγαλύτερη δημιουργία φάσεων.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Δικάφαλος είναι η ομάδα της ισοπαλίας στο πρωτάθλημα έχοντας 7 κόντρα σε Ορχομενό Λεβιδίου, Πανιώνιο Μεγαλόπολης, Τεγέα, Δόξα Μεγαλόπολης, Ερμή Μελιγούς, Βρασιές και Κορακοβούνι, έχει κερδίσει 3 παιχνίδια Αχιλλέα, Απόλλωνα Τυρού και Μαντινειακό και έχει χάσει μόνο από τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών.

Το νεανικό σύνολο της ΑΕΚ Τρίπολης από την μία μπορεί να τα βάζει με την τύχη του για τα 11 δοκάρια που συνάμα ισοδυναμούν με χαμένους βαθμούς και από την άλλη πλευρά να προβληματιστεί για την δυστοκία στο σκοράρισμα με βάση των αριθμό ευκαιριών που βγάζει στους περισσότερους αγώνες της.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.