Η 7η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά (pics,vid)

Η 7η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά (pics,vid)

Αύγουστος 14, 2019 - 17:10
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά την Κυριακή 11 Αυγούστου, από τον Σύλλογο Απανταχού Πελετιωτών "Οι Άγιοι Απόστολοι" σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ.

 
Πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά, το Λεωνίδιο και επισκέπτες της περιοχής, παραβρέθηκαν στη γιορτή προς τιμήν του πελετιώτικου κρασιού και διασκέδασαν με μουσική από όλη την Ελλάδα, με την Μαρία Νομικού να μας μεταφέρει στο αιγαιοπελαγίτικο κλίμα και τον Διαμαντή Ρουμελιώτη να μας ταξιδεύει στα τραγούδια της πλούσιας μοραΐτικης παράδοσης.
 
Τιμώμενο πρόσωπο της φετινής γιορτής ήταν ο κ. Ιωάννης Ξερακιάς, ο οποίος βραβεύτηκε για την πολύχρονη προσφορά του στη μουσική παράδοση της περιοχής μας, ενώ η χορευτική ομάδα του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεωνιδίου χόρεψε χορούς από τη Δωδεκάνησο υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας Χρίστινας Μάνου.  
 
Τέλος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής δωρεάν κρασί και γλυκό που έφτιαξαν γυναίκες του χωριού.
 

Η κάμερα του Leonidion.gr, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, ήταν εκεί:

Πηγή:leonidion.gr

Video: 

7η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.