Η 1η Σύναξη Λυκοπούλων Ανατολικής Πελοποννήσου

Η 1η Σύναξη Λυκοπούλων Ανατολικής Πελοποννήσου

Νοέμβριος 07, 2019 - 15:03
0 σχόλια

Το Σαββατοκύριακο 2,3 Νοεμβρίου 2019, στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «1η Σύναξη Λυκοπούλων Ανατολικής Πελοποννήσου». Λυκόπουλα από το Ναύπλιο, την Καλαμάτα, το Κρανίδι, το Άργος και την Τρίπολη, ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ναυπλίου, έπαιξαν, τραγούδησαν, ξεναγήθηκαν και προσέφεραν στην πόλη.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα της πόλης και του ιστορικού κέντρου, τα χαμόγελα και η ευγένεια των κατοίκων αλλά και η Προσκοπική ζωντάνια, συνετέλεσαν στην τεράστια επιτυχία της δράσης αυτής.

Ευχαριστούμε θερμά, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας και την Πρόεδρο Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων κα Ράλλη Μαρία για την παραχώρηση του σχολείου για τη διαμονή, τον υπεύθυνο Ηλεκτροφωτισμού και κήπων του Δήμου κο Χρόνη Νικόλαο, το γεωπόνο του Δήμου κο Λιακή Τάσο για τη βοήθεια στη δράση προσφοράς στο πάρκο Κολοκοτρώνη και τέλος, την τοπική Διεύθυνση Ναυπλίου των super market Κρητικός, τον φούρνο Στεφανόπουλος Κωνσταντίνος, την εταιρία catering του κου Καραμούντζου Τάκη και την κάβα Μακρής στο Άργος για την ευγενική τους χορηγία για τη διατροφή.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ναυπλίου για τη θερμή φιλοξενία και στον κο Παναγόπουλο Θάνο, μέλος της ΕΠΠ Άργους και συντονιστή της Π.Ο.Π.Π. Ανατολικής Πελοποννήσου για τη μεγάλη και σημαντική του βοήθεια στη δράση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη «2η Σύναξη Λυκοπούλων Ανατολικής Πελοποννήσου» και την επόμενη πόλη που θα τη φιλοξενήσει…

Πρόσκοποι Ανατολικής Πελοποννήσου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.