Η «μαύρη τρύπα» του ΕΟΠΥΥ «έφαγε» τον Α.Λυκουρέντζο- Θα μετακομίσει στην Περιφέρεια;

Η «μαύρη τρύπα» του ΕΟΠΥΥ «έφαγε» τον Α.Λυκουρέντζο- Θα μετακομίσει στην Περιφέρεια;

Ιούνιος 25, 2013 - 10:28
2 σχόλια

Η Σκοπούλη έφυγε μόνη της ... Τους άλλους δύο από το Υπουργείο Υγείας τους "έδιωξε" ο Σαμαράς με τη βοήθεια του Βενιζέλου... Ο "μπουμπούκος" καλείται να κάνει ό,τι δεν έκανε ο Λυκουρέντζος και ο Σαλμάς....Τι δεν έκαναν; Από ότι φαίνεται δεν κατάφεραν να κλείσουν την μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ που εκτιμάται πως το 2013 θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Αυτός φαίνεται ότι ήταν και ο λόγος που έμειναν εκτός Κυβέρνησης και ο Λυκουρέντζος και ο Σαλμάς... Επιπλέον σύμφωνα με όσα γράφονται απειλείται και η βιωσιμότητα του Οργανισμού και αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που οδήγησε στην απομάκρυνση του Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Μάριου Σαλμά.

Πολλοί βέβαια λένε ότι όλα είναι προσχεδιασμένα και συμφωνημένα....

Και αυτό γιατί ο Σαμαράς θέλει να "ρίξει" τον Λυκουρέντζο στην μάχη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου... Οπότε τον άφησε εκτός Κυβέρνησης για να αρχίσει τον αγώνα και να προετοιμαστεί καλύτερα για την σκληρή μάχη που αναμένεται να δοθεί στην Περιφέρεια... 

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμφωνίες έχουν γίνει εδώ και αρκετό διάστημα σε "δείπνο" σε παραλιακή συνοικία της Αθήνας παρά το γεγονός των έντονων διαψεύσεων από το περιβάλλον του πρώην Υπουργού...

 

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ακόμη οι άνθρωποι ζούν στον κόσμο τους,νομίζοντας ότι ο Λαός είναι πρόβατα που θα ψηφίζουν αυτοδιοίκηση με υπόδειξη των κομμάτων. Το μάθημα που τους έδωσε ο Τατούλης δεν το εμπαίδωσαν ακόμη και χρειάζεται να το επαναλάβει. Εμπρός Πέτρο, κάνε μια επανάληψη μήπως και συνέλθουν.

Μετά το τεράστιο έργο που άφησε πίσω του στο Υπ. Υγείας , να επιστρέψει στο επάγγελμα που εξασκούσε πριν γίνει επαγγελματίας πολιτικός. Ποιο είναι άραγε?