«Χτύπησε» το χέρι στο τραπέζι η Δογάνου για το Τουρκοδέντρι (video)

«Χτύπησε» το χέρι στο τραπέζι η Δογάνου για το Τουρκοδέντρι (video)

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 00:34
8 σχόλια

"Έχουμε δημοκρατία και όχι χούντα" φώναζε η κάτοικος

Από το σοβαρό θέμα των απορριμμάτων το οποίο τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κάτοικοι από την περιοχή του Τουρκοδεντρίου.

Η κ. Δογάνου κάτοικος από την περιοχή του χωριού Τζίβα βρέθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ και ζήτησε το λόγο από τον πρόεδρο κ. Κακλαμάνο για να μιλήσει για το φλέγον θέμα της τοποθεσίας όπου ο δήμαρχος έχει αποφασίσει να γίνει χώρος μεταφόρτωσης απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης.

Το θέμα των απορριμμάτων τέθηκε στα προ ημερησίας προς συζήτηση όπου και ακούστηκαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις των συμβούλων. Όταν ζητήθηκε από το σώμα να ψηφίσει για το αν θα προχωρήσουν σε περαιτέρω συζήτηση η παράταξη του κ. Παυλή ψήφισε όχι έτσι η πλειοψηφία έκρινε το αποτέλεσμα. 
Η ένταση ήρθε λίγα λεπτά μετά όταν η αντιπολίτευση αλλά και η κάτοικος της περιοχής ζήτησαν να τοποθετηθούν και τότε ο πρόεδρος του ΔΣ δεν τους έδωσε το λόγο και θέλησε να περάσει στο επόμενο θέμα.

Η κ. Δογάνου έξαλλη με αυτή την αντιμετώπιση πλησίασε την έδρα και χτύπησε κυριολεκτικά το χέρι της στην έδρα του προεδρείου.

Μου δώσατε το λόγο και ζητάω να τιμήσετε τα παντελόνια που φοράτε. Έχουμε δημοκρατία και όχι χούντα

Στη συνέχεια ο πρόεδρος διέκοψε την συνεδρίαση για πέντε λεπτά με την κ Δογάνου να φωνάζει περί χούντας και φασισμού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος της συνεδρίασης και την τοποθέτηση της κ.Δογάνου αφού της δόθηκε ο λόγος λίγα λεπτά πριν τελειώσει η συνεδρίαση. Στο λόγο της αναφέρθηκε στα συμφέροντα και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν τα "παπαγαλάκια". Τόνισε ότι η ίδια και οι κάτοικοι Τζίβα και Θάνα δεν κινούνται από κανέναν και από καμία παράταξη παρά μόνο από το κοινό συνφέρον για τον τόπο τους.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.ge Ένταση με κάτοικο Τουρκοδεντρίου στο ΔΣ


8 Σχόλια

Καταλαβαίνω απόλυτα την αντίδραση της κας Δογάνου μόνο που δεν αρκεί να χτυπά το χέρι της στο τραπέζι αλλα πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο για τις επιλογές της στις εκλογές. Εμείς όλοι που εξαιτίας αυτών των επιλογών πρέπει να λουστούμε όλη αυτή την τραγική δημοτική αρχή για 5 χρόνια τι πρέπει να χτυπάμε και που????

Λουστείτε τους τώρα. Δεν σας άρεσε ο Σμυρνιώτης; Πάρτε τις "έτοιμες λύσεις". Η Τρίπολη θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία σε αυτές τις εκλογές να αλλάξει η πόλη οριστικά σελίδα. Άλλαξε το κέντρο της πόλης και όχι μόνο. Όλοι βιώσαμε μια καθημερινότητα που ούτε την είχαμε ονειρευτεί. Αντί να επιβραβεύσουν οι κάτοικοι την παράταξη που το πέτυχε αυτό, ψήφισαν έστω και με οριακή πλειοψηφία πολιτικούς με κουλτούρα περασμένων δεκαετιών. Κρίμα και άδικο για την πόλη. Αν η κυρία υπήρξε υποστηρικτής του κύριου Παυλή προ εκλογών, τότε είναι άξια της επιλογής της.

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Και ήδη βλέπουμε τις αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Τώρα εκτιμάω την προσπάθεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής η οποία έκανε όσα έκανε μέσα σε περίοδο κρίσης. Πιστέψαμε τα λόγια του νυν δημάρχου για έτοιμες λύσεις και για τιμωρία όσων με τις πράξεις τους διασπάθισαν δημοτικό χρήμα αλλά μάλλον κι αυτό ξεχάστηκε την επομένη των εκλογών. Και για να προλάβω μερικούς καλοθελητές, δεν είμαι έμμισθος κανενός, απλά κάνω τις διαπιστώσεις μου.

αγωνιστηκε η Δογανου για τη Δημοκρατια, εδω γελαμε....μονη της??? μηπως μαζι με τον γνωστό φιλο της Θ. Δ???

Εμείς εκλέξαμε τον νυν, όπως και τους πρώην δημάρχους, εμείς επιλέγουμε χρόνια τώρα τους ίδιους δημοτικούς συμβούλους (των οποίων τα ονόματα αν παραθέσω, οι διαχειριστές θα μετατρέψουν σε αστεράκια), εμείς λοιπόν, ολοκληρωτικά ανεύθυνοι με την εξαίρεση μιας Κυριακής κάθε τόσο, ευθυνόμαστε για την κατάστασή μας. Στις συνελεύσεις Θάνα-Τζίβα για το ζήτημα του σταθμού μεταφόρτωσης στο Τουρκοδέντρι, κάθε φορά που πρότεινα να πάρουμε την πρωτοβουλία ζητώντας από τη δημοτική αρχή να λύσει ορθολογικά το πρόβλημα των σκουπιδιών, επικρατούσε η άποψη ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. Είμαστε λοιπόν ανάξιοι πολίτες μιας κοινωνίας καταδικασμένης στο ρόλο του ανήμπορου θεατή που αποτελείται από μονάδες χωρίς συνοχή (ο καθένας ακολουθεί τον κανόνα "μακριά απ' τον κώλο μου"). Όσο και να χτυπάμε το χέρι στο τραπέζι, οι άλλοι είναι απείρως πιο ισχυροί και μας βλέπουν σαν μυρμήγκια. Ειδικά εμείς οι κάτοικοι Θάνα και Τζίβα είμαστε ένοχοι και για κάτι άλλο. Δεν γνωρίζω να υπήρξε κάποια επαφή μας με τους κατοίκους του Συνοικισμού, της Αγίας Τριάδας κ.λπ. Ανικανότητα και έλλειψη αξιοπρέπειας.

Το δεξί;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.