Χτύπα το μπαλάκι, Κυριάκο! (vid)

Χτύπα το μπαλάκι, Κυριάκο! (vid)

Σεπτέμβριος 07, 2019 - 18:01
1 σχόλια

Ο Κυριάκος έπιασε ρακέτα στη ΔΕΘ, αλλά όχι και το μπαλάκι, το οποίο ήτο virtual, ψηφιακό, τέλος πάντων, εικονικής πραγματικότητας, και το χτύπησε στον τοίχο όχι α λα Τσιτσιπάς, ασφαλώς.

Τα μπαλάκια που του πετάει ο Αντώνης, όμως, εντός του κόμματος μόνον εικονικά δεν είναι.

Διαβάζουμε ότι ο «αποστάτης», μετά το ναυάγιο του ονείρου του να την κάνει εις τας Ευρώπας ως επίτροπος και στη συνέχεια αντιπρόεδρος, έχει βάλει πλώρη για την προεδρία της Δημοκρατίας. Για την οποία προεδρία ετοιμάζει ο Κυριάκος το τζιμάνι τον Κώστα, που έχει και την κρυφή - φανερή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και που θα είναι πιο Πάκης και απ' τον Πάκη, id est μπιμπελό διακοσμητικό και ξεχασμένο σε κάποια παλιά εταζέρα. Ενώ ο Αντώνης... όσο και να το πεις, είναι ικανός την Προεδρία της Δημοκρατίας να την κάνει κέντρο εξουσίας!

Λένε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι ο Αντώνης έχει στο πλευρό του περίπου 20 βουλευτές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να τινάζουν το κόμμα στον αέρα.

Σιγά, παλικάρια, κάντε κράτει! Ως τον επόμενο ανασχηματισμό. Διότι, παραδοσιακά στη χώρα και στον χώρο, ο έχων θεσούλα, κάθεται και δεν κουνιέται πλέον...

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για να αποκρούεις μπαλάκια, Κυριάκο.

Καλό βόλι!

Video: 

Politik.gr - Μητσοτάκης εικονικό τένις


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.