«Χρυσός» ο αρχιφύλακας Γεώργιος Κουλολιάς στον Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Αστυνομικών (pics)

«Χρυσός» ο αρχιφύλακας Γεώργιος Κουλολιάς στον Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Αστυνομικών (pics)

Μάρτιος 29, 2019 - 12:00
0 σχόλια

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε τον 1ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Αστυνομικών, στις κατηγορίες Ανδρών και Μάστερ/Όπεν, την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019,στα πλαίσιο του «42ου Αγώνα θυσίας» που διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώθηκε για πρώτη φορά αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Συνολικά έλαβαν μέρος δώδεκα (12) άνδρες αστυνομικοί αθλητές από όλη την Ελλάδα,εννέα (9) στην κατηγορία Μάστερ και τρείς (3) στην κατηγορία Ανδρών.

Η εκκίνηση της διαδρομής δόθηκε στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, και ο τερματισμός των συμμετεχόντων  έγινε στο Ηρώο Μνημείο της Αγίας Λαύρας. Μια διαδρομή εκπληκτικής ομορφιάς και φυσικού κάλους, μεγάλης δυσκολίας για του ποδηλάτες.
Ο συμβολισμός της διαδρομής σε συνδυασμό με την ημέρα τέλεσης του αγώνα, γέμισε με συγκίνηση όλους τους συμμετέχοντες  καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους. Σημειώνεται ότι στον «42ο Γύρο Θυσίας» συμμετείχαν περίπου τετρακόσιοι (400) αθλητές και τον παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην συμμετοχή του Αμερικανού Πρέσβη Τζέφρυ Ρ. ΠΑΪΤ στον αγώνα, στον οποίο απονεμήθηκε αναμνηστική βράβευση τόσο από τους διοργανωτές του Π.Ο. Πατρών όσο και από τους εκπροσώπους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, τον Γενικό Γραμματέα Ανθυπαστυνόμο ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα και τον Ταμία Αστυφύλακα ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ Κωνσταντίνο. Ο Πρέσβης ενημερώθηκε για τις δράσεις της Ένωσης μας και για τις προσπάθειες των Ελλήνων Αστυνομικών για εκγύμναση στον ελεύθερο χρόνο τους.

 
 
Παρών στην εκδήλωση, ως Εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, παραστάθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ, ο οποίος μετέφερε τις ευχές σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:
Νικητές κατηγορίας Ανδρών.
1η θέση Αρχιφύλακας  ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ Γεώργιος
2η θέση Αστυφύλακας ΚΑΡΡΗΣ Ιωάννης.
3η  θέσηΑστυφύλακας )ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεράσιμος.
 
 
 
Κατηγορία Μάστερ/ Όπεν.
1ηθέση Αρχιφύλακας  ΜΑΥΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος.
2η θέση Αρχιφύλακας ΜΙΧΟΣ Βασίλειος.
3η  θέση Α/Α΄ ΣΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος.
 
 
 
Τα πλήρη αποτελέσματα του αγώνα
 
Ειδική Βράβευση
Το Προεδρείο μας θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος,απένειμε τιμητική βράβευση στον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο ΠΟΛΙΤΗ Σπυρίδων και το Γενικό Γραμματέα του Ομίλου ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, στον Αρχιφύλακα ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ Παύλο προπονητή της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος καθώς και στον Εκπρόσωπο του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ για την πολύτιμη βοήθεια του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας στην τέλεση του Πρωταθλήματος.
 
 
 
 
 
 
 
Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.
 
Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.
 
Ο Πρόεδρος Α/Α'  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.