Χρυσοχοΐδης: Μη διαχειρίσιμο το μεταναστευτικό στην Ελλάδα

Χρυσοχοΐδης: Μη διαχειρίσιμο το μεταναστευτικό στην Ελλάδα

Νοέμβριος 06, 2019 - 17:45
5 σχόλια

Μη διαχειρίσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση που επιρατεί στην Ελλάδα σε σχέση με το μεταναστευτικό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κάνοντας παράλληλα έκκληση στην Ευρώπη να βοηθήσει τη χώρα μας.

Ο υπουργός, μιλώντας στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, ανέφερε:

Το πρόβλημα στα νησιά είναι εκρηκτικό, έξω και πέρα από κάθε δυνατότητα διαχείρισης. Ακόμα και αν ο μηχανισμός ολόκληρης της ΕΕ είχε κινητοποιηθεί δεν θα μπροούσε να διαχειριστεί αυτό το τσουνάμι ανθρώπων

«Οι γιατροί ή οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ασύλου έρχονται αντιμέτωποι με εκατοντάδες αφίξεις κάθε μέρα, χωρίς να μπορούν φυσικά να ανταποκριθούν. Είναι αδύνατο να υπάρξει συνθήκη φιλοξενίας σε ανθρώπινο επίπεδο με αυτούς τους ρυθμούς. Πρόκειται για ανθρωπιστική καταστροφή και κοινωνικό όλεθρο», επισήμανε ο Έλληνας υπουργός.

«Το ζήτημα της μετανάστευσης, δεν μπορεί να αποτελεί πρόβλημα ή διακύβευμα μόνο των χωρών της πρώτης γραμμής» σημείωσε ο κ.Χρυσοχοΐδης, ενώ χαρακτήρισε «ουτοπία» την πεποίθηση κάποιων χωρών ότι κλείνοντας τα σύνορά τους είναι ασφαλείς και ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδο των μεταναστών.


5 Σχόλια

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Καληνύχτα Ελλάδα. Ομολογία μίας ακόμα εθνικής καταστροφής που προκάλεσε η μεταπολίτευση. Είμαστε η ντροπή των προγόνων μας και των απογόνων μας (εάν επιζήσουν)

Να σου πω εγώ τη λύση. Κλείσιμο των συνόρων. Αυτό κάνει μια κυρίαρχη χώρα. Τα προτεκτορατα κάνουν ότι τους λένε οι πατρονες τους Ο Θεός να μας λυπηθεί.

Η μεταπολίτευση την προκάλεσε; Δλδ προτιμούσες τη χούντα; Πες το ανοιχτά, μην ντρέπεσαι, φασιστάκι της ντροπής. Γιατί η μόνη ντροπή της Ελλάδας και των υπερήφανων Ελλήνων είναι οι κατά καιρούς φασίστες της... και είχε και έχει και θα έχει πολλούς τέτοιους... αλλά εμείς είμαστε περισσότεροι

@22:19 Κλείσιμο συνόρων; Για πες μας, ποιο μαγικό τρόπο έχεις να κλείσεις τα θαλάσσια σύνορα της χώρας;

Ο υπουργός προστασίας του λαθρομετανάστη θέλει βοήθεια από την Δύση. Όμως η βοήθεια δεν ήλθε και δεν θα έλθει ποτέ γιατί η Δύση έκλεισε τα σύνορα της υπόλοιπης Ευρώπης πλην Ελλάδος. Σε τελική ανάλυση έχουν και οι αποικιοκράτες ανάλογα πολυπολιτισμικά προβλήματα στο εσωτερικό των χωρών τους δεν θέλουν άλλα. Δεν τους λυπάμαι. Θεία δίκη είναι για ότι έκαναν. Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει στην ιστορία αυτό που θα πάθουμε εμείς; Μα βέβαια! Το 1453.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.