Χρυσό μετάλλιο για τον Αρκά Παπαγιαννόπουλο στο 3ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Χρυσό μετάλλιο για τον Αρκά Παπαγιαννόπουλο στο 3ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Μάιος 16, 2018 - 11:15
0 σχόλια

Ο Αρκάς με καταγωγή από την Αλωνίσταινα αθλητής του kick boxing Θοδωρής Παπαγιαννόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του στο 3ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Tεχνών που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Αυτή ήταν και η πιο σημαντική διάκριση για τον Θοδωρή Παπαγιαννόπουλο ο οποίος είδε την προσπάθεια του να ανταμείβεται με το χρυσό αυτό μετάλλιο να έχει την δική του ξεχωριστή σημασία και αξία για τον ίδιο.

Ο Θοδωρής Παπαγιαννόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ArcadiaPortal.gr τόνισε ''Κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μου σε αγωνιστικό στυλ No Kick. Ήταν ένα πολύ καλό διήμερο αγωνιστικά για εμένα. Σημαντικό στο να μπορέσει να έρθει μια επιτυχία για έναν αθλητή του King Boxing είναι η καθοδήγηση που θα έχει από τον προπονητή του διότι το ring αποτελεί τον καθρέπτη όλων. Το αγωνιστικό στυλ ενός αθλητή, το πλάνο μέσα στον αγώνα και η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση αντικατοπτρίζεται ως αποτέλεσμα του τι έχεις κάνει με τον προπονητή σου''.  

Στην συνέχεια ο χρυσός boxer του 3ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών πρόσθεσε: ''Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο και την πρώτη θέση στον προπονητή μου Βασίλη Δελή για την για την βοήθεια του στην δική μου προσπάθεια, στην οικογένεια μου και σε όλους τους χορηγούς μου για την στήριξη τους''.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.