Χρυσανθόπουλος: «Χαρά μου η παρουσία μου στο camp του Αρκαδικού» (vid)

Χρυσανθόπουλος: «Χαρά μου η παρουσία μου στο camp του Αρκαδικού» (vid)

Ιούνιος 11, 2017 - 13:46
0 σχόλια

Ο coach Γιάννης Χρυσανθόπουλος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης για την 3η μέρα του 4ου Sefa Basketball Camp και στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε την χαρά του για την παρουσία του στο camp ενώ ανέφερε πως υπάρχουν πολλά ταλέντα στην περιοχή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος

Για την παρουσία του στο 4o Sefa Basketball Camp: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση των φίλων μου εδώ υπεύθυνων του Αρκαδικού. Έρχομαι σε γνώριμα μέρη αφού γνωρίζω καλά την περιοχή. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ σημαντική τόσο για τα παιδιά της Τρίπολης όσο και της ευρύτερης περιφέρειας.  Το μπάσκετ είναι άθλημα επανάληψης και στα camp έχεις την άνεση να υπενθυμίζεις λεπτομέρειες για να δουλέψεις καλύτερα καθώς δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στην καθημερινότητα της προπόνησης μιας και ετοιμάζεσαι για το παιχνίδι. Το μπάσκετ στην Τρίπολη είναι ανεπτυγμένο αρκετά και αυτό το δείχνει και η παρουσία του Αρκαδικού στις μεγάλες κατηγορίες. Νομίζω ότι θα υπάρχει πολύ καλή συνέχεια στον Αρκαδικό γιατί τον στηρίζει ένας πυρήνας ανθρώπων εδώ και πολλά χρόνια όπως ο πρόεδρος ο Μιχάλης Σμυρνιώτης και οι συνεργάτες του. Επίσης πιστεύω ότι και το μέλλον του Αρκαδικού μπάσκετ ευρύτερα θα είναι αρκετά καλό».

Για το αν υπάρχει ταλέντο στην περιοχή: «Υπάρχει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαλής από την Αρκαδία που είναι βασικό στέλεχος. Νομίζω ότι υπάρχουν ταλέντα. Παρακολουθώ την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν.  Ένα ακόμα παιδί από την Αρκαδία που είχα παρακολουθήσει ήταν ο Χρονόπουλος. Μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο ωστόσο χρειάζεται να τους δοθούν τα μέσα για να βελτιώσουν το ταλέντο τους. Ένα σημαντικό κομμάτι είναι το αγωνιστικό. Εμείς φέτος σαν Ολυμπιακός παίξαμε 33 επίσημα παιχνίδια πολλά κε των οποίων ήταν ντέρμπι.  Αυτό δύσκολα βρίσκεται στην επαρχία και αυτό είναι ένα θέμα που χρειάζεται βελτίωση για να λυθεί για παιδιά που είναι εκτός κέντρου. Από κει και πέρα παίζει ρόλο και η διάθεση του κάθε αθλητή για το πόσο θέλει να δουλέψει και να βελτιωθεί».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Porta.gr «Χαρά μου η παρουσία μου στο camp του Αρκαδικού»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.