«Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι» ταξίδεψε στην Τρίπολη και δίδαξε στα παιδιά την αξία της υγιεινής διατροφής (pics,vid)

«Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι» ταξίδεψε στην Τρίπολη και δίδαξε στα παιδιά την αξία της υγιεινής διατροφής (pics,vid)

Ιούνιος 04, 2018 - 10:44
0 σχόλια

Η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Αρκαδίας (ΕΣΠΕΕΑΡ) πραγματοποίησε μια επιτυχημένη εκδήλωση για παιδιά την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Παναγιώτης Δημητρόπουλος, με αφορμή την έκδοση του καινούργιου του βιβλίου «Το χρυσαφένιο κουκούτσι», παρουσίασε ένα πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους στο οποίο συμμετείχαν ο κ. Δημήτριος Μπερτζελέτος (Κλινικός Διαιτολόγος -Διατροφολόγος) και ο κ. Δημήτριος Παντελάτος απόστρατός και πρώην Διευθυντής του Κέντρου Επιχειρισιακού Οργάνου Μετανάστευσης- τ. υπεύθυνος μεταναστευτικής ροής προσφύγων και δομών ενδοχώρας, του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν η ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης, το Κέντρο Μελέτης & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Παιδεία Παίζει»,η MKO Στρίγκλες, οι AMBA Music, καθώς και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Όμιλος Επιχειρήσεων Χασάπη Ιωάννη, Παιδικοί Σταθμοί, η Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι» ταξίδεψε στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.