Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δεκέμβριος 08, 2016 - 10:11
0 σχόλια

Μια καταπληκτική mini χριστουγεννιάτικη γιορτή στήθηκε έξω από τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και τους μικρούς – μεγάλους αθλητές του ομίλου.

Καλωσορίζοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων οι μικροί μας φίλοι στόλισαν και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ομίλου, δίνοντας με τις χαρούμενες φωνές τους και τα πολύχρωμα στολίδια τους ένα τόνο ομορφιάς στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Γλυκά για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Χριστουγεννιάτικο κόκκινο κρασί για τους συνοδούς τους, προσφορά του ομίλου, λόγο του κρύου της ημέρας, ήταν μερικά από τα συνοδευτικά αυτής της μικρής Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Για δύο ώρες το ΔΑΚ γέμισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιδικές φωνές και στολίδια, πράγμα που χαροποίησε για ακόμη μια χρονιά τα μικρά παιδιά και όσους από τους αθλούμενους, σε διάφορα αθλήματα στο ΔΑΚ Τρίπολης, μας επισκέφτηκαν εκείνη την ημέρα.

Ο όμιλος εύχεται σε όλα του τα μέλη καλά Χριστούγεννα και δίνει ραντεβού στο στολισμό του δέντρου της ΑΕΚ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο FB


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.