Χριστουγεννιάτικο bazaar από το «Χαμόγελο του παιδιού» στην Τρίπολη (pics,vid)

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το «Χαμόγελο του παιδιού» στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 20, 2017 - 19:01
0 σχόλια

Το χριστουγεννιάτικο bazaar για το Χαμόγελο του παιδιού στην Τρίπολη, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 20 Δεκεμβρίου με πολλά όμορφα χειροποίητα δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Η εορταγορά φέτος έχει αλλάξει «στέκι» και βρίσκεται στην πλατεία Πετρινού και θα διαρκέσει έως και τις 22 Δεκεμβρίου .

Οι εθελοντές δημιούργησαν μοναδικά αντικείμενα, φτιαγμένα με αγάπη, προκειμένου να τα προσφέρουν σε όσους θέλουν να τα αγοράσουν ενισχύοντας οικονομικά και συνεισφέροντας στο έργο που το «Χαμόγελο» εδώ και χρόνια προσπαθεί να υποστηρίξει, βοηθώντας τα παιδιά, τα οποία στερούνται βασικών αγαθών.

Τα αντικείμενα που μπορεί να αγοράσει κανείς, πέρα απ’ τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές των εθελοντών είναι, σχολικά είδη, κούπες  και πολλά άλλα .

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν από τις 20 έως τις 22 Δεκεμβρίου την Πλατεία Πετρινού, και τις ώρες 10:00-14:00 & 18:00-20:00 το χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει στην Τρίπολη.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χριστουγεννιάτικο bazaar από το «Χαμόγελο του παιδιού» στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.