Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης (pics,vid)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 23, 2017 - 11:30
0 σχόλια

Στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης διοργανώθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου εκτός από τους μαθητές , παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας και ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιάκωβος , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μαρκολιάς και ο πρώην Λυκειάρχης κ. Γαλάνης που όπως τόνισε ο σημερινός Λυκειάρχης κ. Τσόπελας επί 35 έτη πρόσφερε πάρα πολλά σε  αυτή την μοναδική σχολική μονάδα στην Μεγαλόπολη.

Στην έναρξη της γιορτής ο κ. Τσόπελας έκανε αναφορά στους μαθητές που πέτυχαν στις εξετάσεις και ευχαρίστησε τον Εφοπλιστή κ. Μαρτίνο που δώρισε πολλούς υπολογιστές στο σχολείο και φτιάχτηκε μια καινούργια αίθουσα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ένα τμήμα της χορωδίας της Μητρόπολης  αφού λόγω των καιρικών συνθηκών δεν  πορούσαν να μετακινηθούν οι υπόλοιποι.

Στο τέλος της γιορτής ο Μητροπολίτης Ιερεμίας ζήτησε από την χορωδία να τραγουδήσουν ένα τραγούδι που το αφιέρωσε στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης.

δείτε ολόκληρη την εκδήλωση από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης και τον συνεργάτη μας Κώστα Μπελόκα.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης - Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.