Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Παιδικού Σταθμού Ιεράς Μητροπόλεως Μ&Κ

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Παιδικού Σταθμού Ιεράς Μητροπόλεως Μ&Κ

Δεκέμβριος 19, 2014 - 16:43
0 σχόλια

Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, το πρόγραμμα του Παιδικού μας Σταθμού , θα διαμορφωθεί ανάλογα.

Το πρωί της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας   κκ Αλέξανδρος Αγαπητοί γονείς, θα τελέσει  Θεία λειτουργία στo  Ιερό εξωκκλήσιο της  ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ Καρτσόβης.

Τα παιδιά μας συνοδεία του προσωπικού του Παιδικού Σταθμού  θα προσέλθουν στο ως άνω Ιερό εξωκκλήσιο στις 9.30πμ για να εκκλησιασθούν.

Στην συνέχεια θα πάρουν όσα επιθυμούν πρωινό και στις  11.00 πμ  θα ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας, με την συμμετοχή ΟΛΩΝ των παιδιών.

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι Σ Θ Ε

 να συμμετάσχετε τόσο στη Θεία Λειτουργία που θα τελέσει ο Μητροπολίτης μας, όσο και στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού μας. 

Επίσης σας γνωρίζομε ότι την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 ,θα φιλοξενηθούν τα παιδιά μας  έως της 11.30πμ στο Παιδικό Σταθμό. Ο Παιδικός Σταθμός θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, με κανονικό πρόγραμμα.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας  και Προέδρου του Δ.Σ. του Παιδικού Σταθμού κκ Αλεξάνδρου,  του Διοικητικού Συμβουλίου,  αλλά και του προσωπικού  σας ευχόμεθα  Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το Νέο Έτος  2015.

                                                                                                Φιλικά

                                                                                ΠΑΝ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

                                                                             ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.