Χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροτεχνών από τις «Στρίγκλες» στην Τρίπολη

Χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροτεχνών από τις «Στρίγκλες» στην Τρίπολη

Νοέμβριος 18, 2019 - 13:51
0 σχόλια

Στις 30 Nοεμβρίου,δίνουμε ραντεβού στο ξενοδοχείο Μαίναλον,στην πλατεία Αρεως από τις 10.00πμ εως τις 9.00 μμ γιατί εκει 10 χειροτεχνες και οχι μόνο παρουσιάζουν και διαθέτουν τα Χριστουγεννιατικα είδη,κοσμήματα,αγνα υλικά της φύσης,είδη σπιτιού και διακόσμησης και ένα σωρό χειροποίητες δημιουργίες από Τριπολίτες δημιουργούς που αγαπούν την χειροτεχνία!!!

Συμμετέχουν : Στρίγκλες Αραλια- Νίνα Καρύδη Μελόν -Ηλιάννα Πλιώτα Κωνσταντίνος Βλάσσης Αρμόνη Φωτεινή Μαρκοπούλου Σοφία Ευαγγελία Μαρίκα Βρεττού Ιωάννα Μωχάμετ Γιώτα Λυμπεροπούλου Τhe little sister Πιτένης Η ομάδα μας εινα πολυ χαρούμενοι γιατι στην έκθεση μας θα φιλοξενουμε τον κουμπαρά του Πέτρου, και όλοι μία γροθιά με την ενίσχυση μας θα τον βοηθήσουμε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του να χειρουργηθεί στην Βοστώνη!

Και για λάτρες τις χειροτεχνίας.....με κάθε αγορά σας από τους καλλιτέχνες μας , συμμετέχετε στην κλήρωση για μία διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο Foresta media and mores και πολλά άλλα δώρα!!!Για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί 10.00-12.00 καλλιτεχνικό εργαστήρι με τις Στρίγκλες....

Θα το χάσετε;;; Σας περιμένουμε όλους!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.