Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τους Προσκόπους της Τρίπολης

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τους Προσκόπους της Τρίπολης

Δεκέμβριος 17, 2018 - 14:31
0 σχόλια

Το 1ο και το 3ο Σύστημα Προσκοπων Τρίπολης , στα πλαίσια των Χριστουγεννιατικων δραστηριοτήτων τους θα ανεβάσουν τη θεατρική κωμωδία σε απόδοση του Μάριου Πλωρίτη, "Υπηρέτης δύο αφεντάδων", το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Στην παράσταση θα λάβουν μέρος πρόσκοποι της 1ης και 3ης Ομάδας και Ανιχνευτές της 3ης κοινότητας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στο χώρο θα λειτουργεί από τις 19:30 και η Χριστουγεννιατικη Προσκοπικη Εορταγορά με slogan "Λιτά.. Απλά και.. Οικονομικά!!!", η οποία θα περιέχει χειροποίητες οικολογικές κατασκευές σε πολύ καλές τιμές, που με κόπο, φαντασία, κέφι και μεράκι, ετοίμασαν οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράσταση..

Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα λυκοπουλα της 1ης και 3ης Αγέλης με το θεατρικό μονόπρακτο" Αγκαλιαζοντας την διαφορετικότητα"!
Σας περιμένουμε όλους....

Με τιμή,
1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ 3ο ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.