Χριστουγεννιάτικες ευχές με στυλ… ΣΕΦΑ Αρκαδικό (vid)

Χριστουγεννιάτικες ευχές με στυλ… ΣΕΦΑ Αρκαδικό (vid)

Δεκέμβριος 24, 2016 - 12:41
0 σχόλια

Το 2016 που φεύγει σε λίγες ημέρες είναι σίγουρα μια άκρως ιδιαίτερη και ορόσημο χρονιά στην 40χρονή ιστορία του Αρκαδικού, μια χρονιά που τα είχε όλα, μια χρονιά που κλείνει βρίσκοντας τον σύλλογο στην αρχή μιας νέας σελίδας ξεκινώντας και πάλι από την ίδια αφετηρία.

Μια χρονιά γεμάτη έντονες εναλλαγές συναισθημάτων. Από το μαγικό και ονειρικό ταξίδι στα παρκέ της Α1 μέχρι τον πικρό (έτσι όπως ήρθε) εφιάλτη του υποβιβασμού και την αγωνία της επόμενης ημέρας με ένα άκρως θερμό καλοκαίρι με την ομάδα να διεκδικεί την επιστροφή της εκεί που πραγματικά της ανήκει και την υπεράνθρωπη προσπάθεια την δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου για την Α2 πραγματικά την ύστατη στιγμή.

Ο Αρκαδικός από την χρονιά που μας αποχαιρετά έχει πολλά να θυμάται μα και ακόμα περισσότερα για να ονειρεύεται για το μέλλον. Το νέο ξεκίνημα της ομάδας μόλις άρχισε γεμάτο πάθος, ενθουσιασμό και ελπίδα.

Η εορταστική περίοδος δίνει την δυνατότητα στον ΣΕΦΑ για σκληρή δουλειά, για προπόνηση και βελτίωση καθημερινή έτσι ώστε η ομάδα με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της από το 2017 να είναι ακόμα πιο έτοιμη, ακόμα πιο πολύ ανταγωνιστική για την δύσκολη και μακρά συνέχεια της Α2.

Λίγες μόνο ώρες πριν από την εορτή των Χριστουγέννων στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησαν ο coach Γιάννης Διαμαντάκος, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κοψαύτης αλλά και ο  Ευθύμης Τσακαλέρης για όσα τους αφήνει το 2016, για όσα προσδοκούν το 2017 με τις ευχές εν’όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τα δικά τους μηνύματα προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Ο coach Διαμαντάκος έδωσε το στίγμα του Αρκαδικού για τις ημέρες των εορτών με την σκληρή δουλειά να αποτελεί μέρος της καθημερινότητας για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στην συνέχεια, έδωσε υπόσχεση προς τον φίλαθλο κόσμο για έναν καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό Αρκαδικό εντός και εκτός έδρας και έδωσε τις ευχές του για καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Αρκαδικού, ο συνδετικός κρίκος των μεγάλων επιτυχιών και η ψύχη της ομάδας Γιώργος Κοψαύτης  αναφέρθηκε στο ταξίδι του ΣΕΦΑ στο 2016 και τον πικρό υποβιβασμό από την Α1 τόνισε πως ο Αρκαδικός είναι εδώ και δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη το 2017 ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους  του Αρκαδικού για την στήριξη τους και να ευχηθεί υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Τέλος ο Ευθύμης Τσακαλέρης στάθηκε στο γεγονός ότι είναι μια χρονιά προσαρμογής με αρκετές δυσκολίες ωστόσο φάνηκε σίγουρος πως η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές να καταφέρει τους στόχους της δίνοντας το μήνυμα στους φιλάθλους για να σταθούν στο πλευρό του ΣΕΦΑ με το ίδιο πάθος και στην συνεχεία αλλά και τις ευχές του για καλές γιορτές με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ευχές του Αρκαδικού για τις ημέρες των εορτών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.