Χριστούγεννα σαν… παραμύθι στη γιορτινή Τρίπολη (pics)

Χριστούγεννα σαν… παραμύθι στη γιορτινή Τρίπολη (pics)

Δεκέμβριος 21, 2019 - 21:04
15 σχόλια

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Μικροί και μεγάλοι περιμένουν η μαγεία των Χριστουγέννων να τους δώσει αισιοδοξία, αγάπη και χαρά για να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα. Και εύχονται τα Χριστούγεννα να φωτίσουν ακόμα περισσότερα τα καλά που θα φέρει του 2020.

Τα φωτάκια και τα λαμπιόνια έχουν την τιμητική τους και βρίσκονται παντού, διακοσμώντας με μικρές λάμψεις δρόμους, πλατείες και πάρκα, ενώ τα έλατα, φυσικά και μη, γεμίζουν με παιχνίδια και όλων των ειδών τα χριστουγεννιάτικα στολίδια! Μπάλες και αστέρια… περισσεύουν και συμπληρώνουν το εορταστικό σκηνικό σε κάθε γωνιά του κόσμου, με τους Άγιους Βασίληδες να δίνουν δυναμικό «παρών»!

Όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Τρίπολης έδωσε το δικό του χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πόλη της Τρίπολης.

Κάνοντας μια βόλτα θα συναντήσει κάποιος τα στολισμένα έλατα σε ολόκληρο το κέντρο και φυσικά το πολύ μεγάλο έλατο στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου, όπου είναι τοποθετημένη και η φάτνη.

Στην πλατεία Πετρινού μικρά φωτισμένα δεντράκια, το τρενάκι, ένα πελώριο έλατο και στην πλατεία Άρεως θα αντικρίσετε ένα μεγάλο έλατο, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και μία μεγάλη φωτεινή μπάλα για να φωτογραφηθείτε.

Ο φακός του ArcadiaPortal.gr έκανε την καθιερωμένη του βόλτα, όπως κάθε χρόνο, και σας παρουσιάζει τη μαγική πλευρά του κέντρου της πόλης το οποίο αυτές τις ημέρες είναι λες και έχει βγει από παραμύθι.

Καλά Χριστούγεννα!
 


15 Σχόλια

την ερημιά στις φωτογραφίες που μας δείχνετε, και ότι δεν κυκλοφορεί ψυχή στην πόλη το τελευταίο σαββατοκύριακο πριν τα χριστούγεννα, το βλέπετε;

Γεαματο κοσμο το χωριο αλλα και η πολη .Αυτο θα πει προορισμος Κ Τζιουμη για εσας και την παρεα σας?

η καλυτερη στολισμενη πολη της ελλαδας,να υπηρχαν και φραγκα στη τσεπη και να ξοδευε ο κοσμος τι καλα που θα ηταν

Μας δουλεύετε ; Αυτά που γράφετε ειναι δικά σας ή δελτία τύπου απο τα γνωστά της παρέας του δημάρχου ;

Η ΚΑΡΤΣΟΒΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΘΕΙ;;;;;;; ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;;;; ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΙΘΑΝΑΣΑΚΟ ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ

Ερημιά παντού, αυτό βλέπω και εγώ. Ο Τριπολίτης δεν κυκλοφορεί πλέον έξω πάρα μόνο για έναν καφέ πρωινό και μετά πάλι μέσα. Η πόλη φέτος δείχνει πιο έρημη από ποτέ. Καλές γιορτές και ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα να σωθεί η πόλη ετούτη αλλιώς του χρόνου μας βλέπω να μας κλαίνε οι ρεγγες

@8:42 Να υποθέσουμε πως για το ότι δεν κυκλοφορεί έξω ο κόσμος φταίει η δημοτική αρχή και ο Τζιούμης 4 μήνες δήμαρχος;

Η πόλη είναι πολύ όμορφα στολισμένη, ίσως καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Μπράβο στον δημαρχο και και σε οσους συνεβαλαν για αυτό το αποτελεσμα. Χρόνια Πολλά και του χρόνου.

Πολύ ωραίος ο Στολισμός. Τώρα αφού ο Δήμαρχος είναι υπεύθυνος ώστε να έχει κόσμο η πλατεία, θα πρότεινα να στείλουν ένα καράβι πρόσφυγες και να τη γεμίσουν ώστε να ήμαστε χαρούμενοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.