Χριστούγεννα σαν… παραμύθι στη γιορτινή Τρίπολη (pics,vid)

Χριστούγεννα σαν… παραμύθι στη γιορτινή Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 17, 2016 - 21:35
0 σχόλια

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τα  Χριστούγεννα και σε όλον τον πλανήτη πόλεις και χωριά έχουν φορέσει τα γιορτινά τους. Κάθε χρόνο, οι πόλεις το κόσμου «ντύνονται» και στολίζονται για να υποδεχθούν, αν όχι τη μεγαλύτερη, την πιο εντυπωσιακή γιορτή του χρόνου.

Όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Τρίπολης έδωσε το δικό του Χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πόλη της Τρίπολης.

Κάνοντας μια βόλτα θα συναντήσει κάποιος τα στολισμένα έλατα σε ολόκληρο το κέντρο και φυσικά το πολύ μεγάλο έλατο στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου και τη φάτνη.

Στην πλατεία Πετρινού μικρά φωτισμένα δεντράκια, ένα πελώριο έλατο και φυσικά το Χριστουγεννιάτικο χωριό και το σπίτι του Άη-Βασίλη. Στην πλατεία Άρεως θα αντικρίσετε ένα μεγάλο έλατο με μπλε φωτάκια και ένα λούνα παρκ για μικρούς και μεγάλους.

Ο φακός του ArcadiaPortal.gr έκανε την καθιερωμένη του βόλτα όπως κάθε χρόνο και σας παρουσιάζει τη μαγική πλευρά του κέντρου της πόλης το οποίο αυτές τις ημέρες είναι λες και έχει βγει από παραμύθι.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χριστουγεννιάτικη μαγεία στην πόλη της Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.