Χρήστος Πούλος: Ήρθα σαν φίλος και φεύγω σαν φίλος από τον Πανθυρεατικό

Χρήστος Πούλος: Ήρθα σαν φίλος και φεύγω σαν φίλος από τον Πανθυρεατικό

Νοέμβριος 20, 2019 - 14:27
0 σχόλια

Ο Χρήστος Πούλος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανθυρεατικού με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέση την συνεργασία τους.

Όπως ο ίδιος ο Χρήστος Πούλος αναφέρει ήρθε και φεύγει σαν φίλος από την ομάδα με τον έμπειρο τεχνικό από την Αργολίδα με ευγένεια και σεβασμό να στέλνει το δικό του "ευχαριστώ" στους ανθρώπους συνεργάστηκε μαζί τους στο Άστρος, στους φιλάθλους του Πανθυρεατικού αλλά και σε όλο το Αρκαδικό κοινό της Α' Αρκαδίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Πούλος 

"Ήρθα σαν φίλος και φεύγω σαν φίλος... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας του Άστρους και πιο συγκεκριμένα διοίκηση,ποδοσφαιριστές αλλά τους άμεσους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους Βλάση, Σπύρο και Παναγιώτη  για την εμπιστοσύνη τους να ηγηθώ στο προπονητικό τιμόνι ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι ο Πανθυρεατικός.

Το τέλος της συνεργασίας μας με τον Πανθυρεατικό βρίσκει την ομάδα να είναι μέσα σε όλους της στόχους καθώς απέχει τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Θέλω να ευχηθώ υγεία στους ποδοσφαιριστές και σε όλους τους ανθρώπους του σωματειου και ο Πανθυρεατικός να πετύχει τους υψηλούς στόχους που μαζί θέσαμε εξ' αρχής και που απαιτεί η ιστορία του.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανθυρεατικού αλλά και όλους του Αρκάδες φιλάθλους του τοπικού ποδοσφαίρου για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπο μου".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.