Χρήστος Λαμπρόπουλος: Να γίνει η Πελοπόννησος ένα πρότυπο υγιειούς ανάπτυξης

Χρήστος Λαμπρόπουλος: Να γίνει η Πελοπόννησος ένα πρότυπο υγιειούς ανάπτυξης

Μάιος 31, 2019 - 18:15
5 σχόλια

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους ψηφοφόρους της Αρκαδίας, που με ανέδειξαν πρώτο μεταξύ των άξιων συνυποψηφίων μου του συνδυασμού          « Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο «» . Κι ακόμη περισσότερο, που μέσα από πολλές δυσκολίες, οδηγούν τον συνδυασμό μας πρωτοπόρο στη νίκη της ερχόμενης Κυριακής.

Ξεπεράσαμε όλοι μαζί απειλές και εκβιασμούς, ψεύδη και συκοφαντίες, υπέρογκες δαπάνες και προεκλογικές σπατάλες, κατακλυσμό μονοπώλησης των μέσων ενημέρωσης, καθεστωτικές αντιλήψεις και πανίσχυρους μηχανισμούς, συμφέροντα και ατελείωτες υποσχέσεις. Αναδείξαμε την Πελοπόννησο της ελπίδας, της δουλειάς και της έντιμης προσπάθειας. Τονίσαμε  την ανάγκη για πολιτική και ποιοτική αλλαγή στη διοίκηση της Περιφέρειας.

Επιμείναμε στην ενότητα και τον ήπιο λόγο.

Είναι χρέος μας απέναντι στον τόπο και τις οικογένειές μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας έως την Κυριακή 2 Ιουνίου. Να πραγματοποιήσουμε, με την εκλογή του Παναγιώτη Νίκα, μία πραγματική, ριζική αλλαγή σελίδας. Να προτάξουμε την πορεία της Πελοποννήσου έναντι του προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Να αξιοποιήσουμε τις προοπτικές, που φαίνεται να αναδεικνύονται σε όλη την Ελλάδα.

Απευθύνομαι σε όλους τους ψηφοφόρους, τόσο αυτούς που ψήφισαν τον συνδυασμό του Π. Τατούλη όσο και αυτούς των συνδυασμών που δε συμμετέχουν στην εκλογή της 2ας Ιουνίου.

Σας καλώ να βάλετε πρώτο στη σκέψη σας  το συμφέρον της Αρκαδίας. Να μην μείνει  ο τόπος μας αμέτοχος σε μια πορεία που φαίνεται ότι όλη η υπόλοιπη Ελλάδα αποφάσισε να ξεκινήσει.

Να μην είναι η περιοχή μας το τελευταίο προπύργιο ενός παλαιοκομματικού, ¨ξύλινου¨, προσωποκεντρικού μοντέλου εξουσίας. Να επιτύχουμε την ενότητα και τη συναίνεση σε αποφάσεις και δράσεις, με στόχο το γενικό και όχι το οικογενειακό ή προσωπικό συμφέρον.

Να γίνει η Πελοπόννησος ένα πρότυπο υγιειούς ανάπτυξης και αποτελεσματικής διακυβέρνησης.

Μακριά από σκοπιμότητες. Για το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.

Όλοι μαζί , ΤΩΡΑ, Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο , όλοι μαζί , ΤΩΡΑ, Παναγιώτη Νίκα για Περιφερειάρχη.   

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΑΣ


5 Σχόλια

απο τον γιό στον πατέρα και από τον παππού στον εγγονό,οικογενειοκρατία στη ΝΔ σε όλα τα επίπεδα

Η σοβαρότητα του Χρήστου έχει παρεξηγηθεί από μερικούς. Ας προτιμάτε μερικοί τα ψεύτικα χαμόγελα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.