Χρίσμα από ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ο Παυλής;

Χρίσμα από ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ο Παυλής;

Σεπτέμβριος 26, 2017 - 11:10
6 σχόλια

Δεν είναι μακριά οι εκλογές. Δυο χρόνια περνούν σαν δυο ανάσες. Αφήστε δε, που των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν. Επομένως, οι υποψήφιοι και όσοι θέλουν να μπουν στην κούρσα των δημοτικών εκλογών ετοιμάζονται, προετοιμάζονται, έχουν μπει στην κουζίνα τους και ψάχνουν να βρουν τα σωστά υλικά και την καλύτερη υποστήριξη σε καιρούς δύσκολους.

Επίσης, ζούμε σε μια εποχή η οποία επιτρέπει με ένα «τσουπ!» να βρεθείς από τη μια παράταξη που σε στηρίζει στην άλλη, τη θεωρητικά αντίπαλη. Τώρα, βέβαια, στην παρούσα περίπτωση, τι ΠαΣοΚ τι ΣΥΡΙΖΑ -ώσπου να επαναπροσδιοριστεί ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς, τουλάχιστον.

Ο νυν δήμαρχος Τρίπολης -και οπωσδήποτε εκ νέου υποψήφιος- Δημήτρης Παυλής απολαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, τη στήριξη εξ αριστερών και μάλιστα της Αριστεράς (κατ' όνομα, έστω) που κυβερνά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε το φλερτ με τον δήμαρχο; Ο δήμαρχος έκανε το πρώτο βήμα; Δεν ε΄χει σημασία. Έχουν αρχίσει, όπως και να έχει, τις βραδινές εξόδους, δηλαδή... τα επίσημα ραντεβού. Είναι γνωστό ότι υψηλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εδώ, έχει αναλάβει να συνοδεύει τον Δημήτρη Παυλή σε κάθε βουλευτικό και υπουργικό γραφείο συριζαίου στην Αθήνα. Μήπως είχε «ζουμί» και η πολύωρη σύσκεψη με τον Πάνο Σκουρλέτη προχθές; Δήμαρχε, ξέχνα το Μεγαβούνι, πάμε όλοι για τη ΣΔΙΤ και εμείς είμαστε εδώ...

Και εκεί που η Κεντροαριστερά ψάχνει ταυτότητα και αρχηγό, εκεί που η Δεξιά αναλώνεται με... τα ίδια της συγχωρεμένης, ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει μπροστά και ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση επειδή γνωρίζει ότι όταν δίνεις στήριξη, παίρνεις στήριξη.

Κάτι που γνωρίζει και ο δήμαρχος Τρίπολης, ασφαλώς.


6 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.