Χρησιμοποιούσαν 20χρονη ως «δόλωμα» για κλοπές στην Τρίπολη

Χρησιμοποιούσαν 20χρονη ως «δόλωμα» για κλοπές στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 08, 2014 - 13:32
1 σχόλια

Συνελήφθη στην Τρίπολη σπείρα ληστών οι οποίοι χρησιμοποιούσαν μία 20χρονη ως δόλωμα για τις ληστείες τους. Συγκεκριμένα η 20χρονη, αφού αρχικά προσέγγιζε άνδρες, τους έπειθε να την ακολουθήσουν και τους οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονταν ένας 22χρονος και ένας 27χρονος, όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν από τους άνδρες χρήματα και κοσμήματα.

Το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και όχημα

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ληστείες και μία (1) υπόθεση κλοπής σε βάρος ημεδαπών, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (7.9.2014) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 22 και 27 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία (1) 20χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι η 20χρονη, αφού αρχικά προσέγγιζε άνδρες, τους έπειθε να την ακολουθήσουν και τους οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία.

Στη συνέχεια, εμφανίζονταν ο 22χρονος και ο 27χρονος, όπου με τη χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν από τους άνδρες χρήματα και κοσμήματα.

 

Από την πρόοδο των ερευνών προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 02.09.2014 έως 06.09.2014, είχαν διαπράξει δύο (2) ληστείες και μία (1) κλοπή σε βάρος ημεδαπών στη Τρίπολη Αρκαδίας, όπου αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ και ένα (1) όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Όποιοι πολίτες επιθυμούν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά ληστειών η κλοπών, παρακαλούνται να προσέλθουν στο Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης ή να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2710-230560 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.