Χώρος... μεταφόρτωσης απορριμμάτων το Γυμνάσιο Δημητσάνας (pics)

Χώρος... μεταφόρτωσης απορριμμάτων το Γυμνάσιο Δημητσάνας (pics)

Αύγουστος 21, 2018 - 11:45
0 σχόλια

Μια σοβαρή καταγγελία πραγματοποίησαν κάτοικοι του ιστορικού χωριού της Δημητσάνας στη Γορτυνία, καθώς το πρόβλημα με τα απορρίμματα έχει, όπως φαίνεται, πολλές παραμέτρους. Σημειωτέον ότι καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού γίνονται καταγγελίες για πλημμελή, ανεπαρκή ή ανύπααρκτη αποκομιδή των απορριμμάτων, γεγονός που αποτελεί πλήγμα για την περιοχή, ιδίως κατά τους μήνες που τα χωριά της Γορτυνίας έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα.

Αυτή τη φορά, η καταγγελία αφορά σε μια πρακτική η οποία εφαρμόζεται εδώ και έναν χρόνο και που έχει μετατρέψει, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, τον προαύλιο χώρου του ιστορικκού Γυμνασίου Δημητσάνας από χώρο πολιτισμού σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό «Ειδήσεις και Νέα από τη Δημητσάνα», οι κάτοικοι του χωριού καταγγέλλουν ότι απορριμματοφόρα φορτωμένα με σκουπίδια «στρατοπεδεύουν» στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Δημητσάνας, όπου ακόμα και ύστερα από μέρες έρχεται το απορριμματοφόρο του εργολάβου στο οποίο μεταφορτώνονται τα απορρίμματα για να βρουν τον δρόμο τους για τη χωματερή.

Όπως διαβάζουμε στην καταγγελία, η δυσοσμία στην περιοχή της Καλλιθέας είναι αφόρητη. Οι κάτοικοι ερωτούν στο έγγραφο με ποια κριτήρια και με ποια απόφαση ο κεντρικός χώρος του χωριού επελέγη για να γίνεται η μεταφόρτωση των απορριμμάτων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.