Χορωδιακό ρεσιτάλ με την αμερικανική χορωδία «Womensing» και τον «Ορφέα» στην Τρίπολη (pics,vid)

Χορωδιακό ρεσιτάλ με την αμερικανική χορωδία «Womensing» και τον «Ορφέα» στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 14, 2019 - 09:30
0 σχόλια

Στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου το χορωδιακό ρεσιτάλ με την αμερικανική χορωδία «Womensing» και την γυναικεία χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης.

Στην καλλιτεχνική του πορεία, ο «Ορφέας» έχει να επιδείξει πλούσια και συνεχή καλλιτεχνική δραστηριότητα, συμμετέχοντας σε περισσότερες από 700 μουσικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αμερικανική γυναικεία χορωδία Womensing, ιδρύθηκε το 1965 και διακρίθηκε άμεσα σε ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει όλα τα είδη της μουσικής για γυναικεία χορωδία, από τα παραδοσιακά μέχρι τα σύγχρονα και από τα μεγάλα κλασικά έργα μέχρι την ποπ.

Στις συναυλίες τους έχουν συμπράξει με πλήθος διάσημων ορχηστρών και σολίστ, έχουν παρουσιάσει έργα γραμμένα ειδικά γι’ αυτές και εμφανιστεί σε μεγάλες αίθουσες σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Ασία. Καλλιτεχνικός τους διευθυντής είναι ο Ofer dal Lal και υπέυθυνος για την προετοιμασία ο πιανίστας Paul Caccamo.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χορωδιακό ρεσιτάλ στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.