Χώρισαν οι δρόμοι Ορχομενού και Βλαχοκυριάκου

Χώρισαν οι δρόμοι Ορχομενού και Βλαχοκυριάκου

Ιούλιος 11, 2017 - 19:40
2 σχόλια

Ο Κώστας Βλαχοκυριάκος αποτελεί παρελθόν από τον Ορχομενό με την ομάδα του Λεβιδίου να γνωστοποιεί το γεγονός μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook με τις δύο πλευρές να δίνουν ευχές για καλή συνέχεια για την νέα αγωνιστική χρονιά

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορχομενού

Το Δ.Σ. του Ορχομενού Λεβιδίου ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Βλαχοκυριάκο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα ώστε αυτή να ακουστεί πολύ ψηλά στα δρώμενα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ αλλά και με την συμμετοχή στο τελικό του κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Του ευχόμεθα ολόψυχα καλή συνέχεια σε ό,τι και αν επιλέξει. 

Επίσης ο Κώστας Βλαχοκυριάκος ευχαριστεί την διοίκηση του ως άνω Σωματείου για την συμμετοχή σε αυτό και εύχεται και αυτος ότι το καλύτερο για αυτήν την ομάδα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Οβλαχοκυρισκος δεν ευχαρίστησε κανενανΜη λέτε ψρματα

Ακουγετε οτι εφαγε κανονι απο την προεδραρα τησ ομαδας,ΤΩΡΑ αρχζουν τα δισκολα ....σας βλεπω για Β'τοπικο του χρονου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.