Χωρίς τηλεόραση από τις αρχές Μαρτίου ο Πλάτανος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χωρίς τηλεόραση από τις αρχές Μαρτίου ο Πλάτανος

Μάρτιος 11, 2018 - 19:01
0 σχόλια

Οι κάτοικοι του Πλάτανου από τις αρχές Μαρτίου δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεόραση μέσω αναλογικών καναλιών λόγω βλάβης ! Όπως αναφέρουν μέσα από τα social media το μόνο κανάλι που μπορούν να παρακολουθήσουν είναη ΕΤ 1!

 

Την Παρασκευή 2/3 πληροφορηθήκαμε από μόνιμους κατοίκους του χωριού ότι δεν δούλευε κανένα αναλογικό κανάλι της τηλεόρασης.

Την Τρίτη 6/3 επισκέφτηκε την εγκατάσταση ο Σ. Λάτσης.

Εκεί το μόνο που κατάφερε ήταν να αποκαταστήσει την λειτουργία της ΕΤ1.

Γιά τα κανάλια του αναμεταδότη μας διαπίστωσε ότι ή έχουν απορυθμιστεί πλήρως ή έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη μην μπορώντας να την αποκαταστήσει και αδυνατώντας να εντοπίσει την αιτία.
Χρειάζεται επέμβαση ειδικού και πιθανόν ανταλλακτικά.

Δεδομένου ότι μόλις στις 28/2 λάβαμε την μελέτη της DIGEA γιά την εγκατάσταση του νέου ψηφιακού αναμεταδότη και εργαζόμαστε για την εγκατάστασή του,θεωρούμε περιττό να ξοδέψουμε χρήματα για την επισκευή του παλαιού.

Πιστεύουμε ότι σύντομα θα γίνει η εγκατάσταση του νέου αναμεταδότη.

Πληροφορούμε όσους έχουν τηλεοράσεις παλαιού τύπου, δηλαδή αναλογικούς, ότι θα πρέπει να προμηθευτούν ψηφιακούς αποκωδικοποιητές για να μπορούν να βλέπουν.

Θα σας ενημερώσουμε μόλις γίνει η εγκατάσταση.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΤΣΗ Χ. ΓΚΟΥΝΤΗ Ν.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.