Χωρίς Καπίγια η «πρώτη» της Σοσιεδάδ

Χωρίς Καπίγια η «πρώτη» της Σοσιεδάδ

Ιούλιος 09, 2019 - 23:08
1 σχόλια

Ο Ενέκο Καπίγια δεν συμμετείχε στην πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ την Τρίτη 9 Ιουλίου και όπως όλα δείχνουν ανοίγει ο δρόμος για την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 24χρονός επιτελικός μέσος δεν υπολογίζεται από τους Βάσκους και έτσι βρίσκεται σε διαδικασία επαφών μαζί τους ώστε να λύσει το συμβόλαιο του και να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό της αρκαδικής ομάδας.

Την περσινή σεζόν ο Ενέκο Καπίγια είχε δοθεί δανεικός από την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Κουλτουράλ Λεονέσα ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας με την οποία μέτρησε συνολικά 30 συμμετοχές και 6 γκολ.

Συνεπώς το θέμα του Ενέκο Καπίγια φαίνεται να μπαίνει στην τελική του ευθεία και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξουν σαφείς εξελίξεις μιας και οι πρηροφίες αναφέρουν για ταξίδι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.