Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από τον χιονιά το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας (vid)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από τον χιονιά το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας (vid)

Δεκέμβριος 30, 2016 - 12:30
1 σχόλια

Το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αρκαδία την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ήταν μεγαλύτερο από αυτό της προηγούμενης μέρας όπως διαβεβαίωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σε δηλώσεις του την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως ανέφερε, τα μηχανήματα της Περιφέρειας ήταν σε επιφυλακή και έτσι ολόκληρο ο οδικό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο είναι ανοιχτό.
Τα συνεργεία της ΠΕ Αρκαδίας είναι στους δρόμους και καθαρίζουν, όπως επίσης και τα οχήματα του Μορέα στο κομμάτι στο οποίο έχει την αρμοδιότητα του καθαρισμού.
Το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στο δρόμο 111 και συγκεκριμένα μετά την διασταύρωση της Βλαχέρνας προς Δάρα το οποίο ήδη θα έχει αποκατασταθεί.

Επίσης προβλήματα υπήρξαν στο οδικό δίκτυο του Φαλάνθου αλλά μηχανήματα δρουν εκεί προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. Παράλληλα, συνεργείο κατευθύνεται και προς της Κολλίνες για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δρόμος στο Μαίναλο και στον Πάρνωνα έχει χιόνι.

Ο αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τον κόσμο να έρθει στην Αρκαδία για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, διαβεβαιώνοντας ότι το δίκτυο καθαρίζεται συνεχώς και πέφτει και αλάτι καθιστώντας ασφαλές το οδικό δίκτυο για τους επισκέπτες.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από τον χιονιά το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όπως διαβεβαίωσε ο αντιπεριφερειάρχης το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας ήταν μεγαλύτερο, λόγω όμως των ικανοτήτων περιφερειάρχη και αντι- δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας (ευλογάμε τα γένια μας). Στις 6 παρά 20 το πρωί έφτασα στα διόδια Νεστάνης. Η κοπελίτσα μου είπε ότι το μόνο πρόβλημα ήταν οι δυνατοί άνεμοι. 10 μέτρα μετά την πληρωμή, η τροχαία με πληροφόρησε ότι αν δεν έχω αλυσίδες και θέλω να περάσω, θα το κάνω με δική μου ευθύνη. Ήμουν τυχερός και, σημειωτόν, έφτασα στη Στέρνα αλλά τελικά πρόλαβα την πτήση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.