Χωρίς αμορτισέρ ο βυθιζόμενος κάδος στην πλατεία Άρεως

Χωρίς αμορτισέρ ο βυθιζόμενος κάδος στην πλατεία Άρεως

Ιούνιος 21, 2018 - 10:23
1 σχόλια

Ο βυθιζόμενος κάδος στην πλατεία Άρεως εδώ και μία εβδομάδα δεν λειτουργεί. Ο Δήμος τον έχει σφραγίσει, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Παρ' όλα αυτά, οι σακούλες με τα σκουπίδια τοποθετούνται γύρω του, δημιουργώντας μια πανδαισία χρωμάτων στα ζεστά καλοκαιρινά μας βράδια...

Όλο και κάποιος σκύλος θα περάσει, όλο και κάποια μυρωδιά θα τον τραβήξει, και σε λίγο, εκτός από τους περαστικούς και τους διαβάτες, το περιεχόμενο της σακούλας θα κάνει και αυτό τη βόλτα του στην πλατεία μας, όπως χθες το βράδυ, από όπου και το στιγμιότυπο, την ώρα που δεκάδες συμπολίτες μας έκαναν τον περιπατό τους.

Επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Σωτήρη Παπαδημητρίου, ο οποίος μας εξήγησε ότι ο Δήμος από την πρώτη στιγμή επιλήφθηκε του προβλήματος:

Χάλασαν τα αμορτισέρ του βυθιζόμενου κάδου, και ως εκ τούτου δεν λειτουργεί. Ζητήσαμε ανταλλακτικό, αλλά η εταιρία έστειλε λάθος κωδικό και σήμερα-αύριο περιμένουμε το σωστό, για να λειτουργήσει ο κάδος.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Στη φωτογραφία φαίνονται και πέντε παράνομες σταθμεύσεις αλλά ποιός νοιάζεται; Μπορεί να είναι δίπλα στο περίπτερο - λούνα παρκ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.